Mennyiért voltatok 4D-n? Hány perces volt?
Figyelt kérdés
Majd én is lefogom írni, hogy mennyibe került az enyém és hány perces volt.2013. jan. 7. 20:02
1/19 anonim válasza:
Ep. kártyára 5% kedvezményt adtak, így a 45 perces mozizás + dvd-re írták, + 40 képet cd-re, + 1 képet nyomtattak = 11.025 Ft.
2/19 anonim válasza:
20 perces DVD, 1 nyomtatott kép, 1CD-n 24db képpel és egy lelettel került 8300Ft-ba
3/19 anonim válasza:
Még nem voltam, de 10e Ft lesz kb 15-20 perc. Láttam már fotóit, nagyon jó minőségű képek.
4/19 anonim válasza:
De jó ez a kérdés!!!
Bocsi hogy bele kérdezek, leírnátok ki hol volt, pár hét múlva én is mennék, és ez nagy segítség lenne, hogy hol mi mennyi, milyen!
5/19 anonim válasza:
2. vagyok ez miskolcon volt az arany corvinban
6/19 anonim válasza:
1. vagyok. Szintén Miskolc, Arany Corvin Üzletház.
7/19 anonim válasza:
1es és 2es válaszolok ezek ezévi árak? Én tavaly (2012)novemberben voltam, akkor a 25perces 4dért, a kinyomtatott képért, a dvdéért 6300at fizettem! Még jó hogy akkor én letudtam!
8/19 anonim válasza:
1. vagyok.
Igen, idei. Múlt héten voltam.
De nekem úgy rémlik, hogy 2010-ben is hasonló árak voltak.
9/19 anonim válasza:
Te pedig azért fizettél 6300 Ft-ot, mert nem kérted a képek cd-re írását + 2000 Ft-ért.
A 2. válaszoló, és mi is kértük, ezért ennyi. :)
10/19 anonim válasza:
Szia.
Én Miskolcon a Bató Házban voltam,22 perc volt,5 db képet-1 dvd-t kaptunk,és kaptunk leletet is.
6000 ft volt. 26 hetesen megyünk megint.
22+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!