Mennyibe kerül a kisajak intimplasztika? Van ilyen
Székesfehérváron? Ha máshol voltatok, akkor kinél
mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 14:58
1/6 anonim válasza:
Nem hinném,hogy sok nő csináltat ilyesmit.Szerintem önmagad elfogadása sokkal olcsóbb megoldás és kifizetődőbb.
2009. dec. 20. 15:03
2/6 anonim válasza:
80-150.000ig plasztikája válogatja, de az átlag 120.000 van
2009. dec. 20. 15:12
3/6 anonim válasza:
Értelmetlen és felesleges pénzkidobás,és káros is lehet.Aki nem fogad el így,azzal nem érdemes kezdened.Értelmes férfiu nem foglalkozik a kiajkad "külsejével".Inkább költsd értelmesebb dolgokra ezt a pénzt.
2009. dec. 20. 15:26
4/6 anonim válasza:
bazze..mások meg éheznek, te meg iylen szarra költessz százezret:S pfff...
2010. márc. 31. 20:27
5/6 anonim válasza:
Kedves előttem szólók! Ez nem pénzkidobás! Nekem is ez volt a problémám és én megműtettem. Kórosan nagy volt, sportolás után kidörzsölődött és fájt, ülni is kényelmetlen volt, még fürdőruhát sem tudtam felvenni, mert kb. 5 centire kilógott. Én sima, korházi műtéten voltam, fogadtam egy orvost, és így ingyen volt. Klinikán meg 80-100 ezer körül, de egyszerű beírod a google-ba hogy "kisajak plasztika árak" és ad ki oldalakat. Egyébként klinikán szerintem is pénzkidobás, ha amúgy megcsinálják ingyen. :-))
2010. júl. 3. 14:52
6/6 anonim válasza:
Kedves 2010-07-03 14:52,
Sajnálom hogy megcsináltattad, tényleg hatalmas lehett és épp ettől gyönyörű és különleges bár találkozhatnék egyszer egy ilyen lánnyal. Most biztos arra gondoltok, hogy én nem tudhatom, hogy milyen fájdalommal kellett együtt élned, - és ebben van is valami. Csak elszomorít hogy ilyen áron kellett megválni a fájdalomtól.
Bevallom imádom a kilógós kisajkakat és elszomorít ha valaki megcsonkíttatja magát ott lenn ...
Azoknak a lányoknak akik szintén ekkora csodával rendelkeznek, de sajnos néha fájdalmat is okoz ez az kivételes adottság íme egy hasznos útmutató egy sorstársatoktól, arról hogy hogyan lehet csökkenteni a diszkomfort érzés, kidörzsölődést stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!