Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismama vagyok és...

10 hetes kismama vagyok és megfáztam mi az amit szedhetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sikerült megfáznom 10 hetes kismama vagyok. Szerencsére nincs lázam csak folyik az orrom és kapar a torkom. Elsősorban gyógynövényes készítmények érdekelnének, mert tudom, hogy ezeket a porokat nem szabad szedni terhesség alatt. Van meghűlés elleni gyógyteám azt szabad inni? Vagy ilyenkor mit csináltatok?

Orvoshoz most nem tudok menni mert fönt vagyok Pesten a háziorvosom meg lent van vidéken.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2013. jan. 17. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Emelt adag C-vitamin, Sinupret oldat, sókamra, tanttum verte torokspray.
2013. jan. 17. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Forró tea sok-sok mézzel.
2013. jan. 17. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
echinacea ,oscillococcinum
2013. jan. 17. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez most éppen nem fog neked sikerülni, de még szükséged lehet rá később, úgyhogy írd fel. Nem reklám, de nekünk annyira bejött, hogy szétkürtölném az egész világnak.

Ultrahangos inhalátor. Első köhhintéskor, zsepihasználatkor azonnal el kell kezdeni használni (akár Salvus vízzel, akár hozzá kapható cseppekkel) és nagyon gyorsan lezavarja a betegséget. Napi 2-3 alkalommal kb. 3 percet kell használni. Bremed 5004-es van nekünk. Gyerekeknél is kincset ér.

2013. jan. 17. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinke a sok segítséget ment mindenkinek a zöld kéz. Még egy kérdésem lenne Stersilst szedhetek? Torokfertőtlenítő tablettát? Vagy ezt inkább hanyagoljam?

Most per pillanat a meghűlés elleni teát iszom napi 3x c vitamin ugyan ilyen adaggal és sok folyadékkal. Igaz most mézet nem teszek bele egyszerűen nem kívánom és tegnap vissza is jött, úgy hogy ezt így nem erőltetem.

2013. jan. 18. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Strepsilst, Mebucaint és társait felejtsd el!

Ami terhesen és szoptatás alatt is szedhető, az a Tantum Verde, ha nem szedsz homeopátiás készítményeket egyidejűleg.

2013. jan. 18. 08:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Ment a zöld kéz.
2013. jan. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!