Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy olyan érzésem, hogy...

Van egy olyan érzésem, hogy megfáztam. Mit szedhetnék? 22 hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés

lehet hogy nem megfázás, viszont kapar a torkom és szárazon köhögök. stodal nevű köptetőt szedhetek? van itthon, csak a betegtájékoztató nincs már meg. de ha jól tudom ez homeopátiás gyógyszer, ilyet szabad.

köszi

2012. okt. 27. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Oscillococcinum, stodal, strepsils, de csak mézes. Semmi mentolos.
2012. okt. 27. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:
azt lehet nekem is azt ajánlotta a védőnőm és szedtem is. Homepátiás készítményeket bátran lehet...meg C vitamint is szedjél mellé!
2012. okt. 27. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor nekem kapart a torkom, a panadolt ajánlották és bevált.
2012. okt. 27. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem muszáj nem kell gyógyszert szedni...a panadolt esetleg magas láznál vegyen be de így h köhög nincs rá feltétlen szükség...
2012. okt. 27. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem múlt héten volt hasonló, én meleg teát ittam kevés mézzel literszámra, C-vitamint 2x500mg-osat és Homogene9-et (homeopatiás szer ez is) a torkomra. 2 nap alatt elmúlt minden tünet!

Ne egyél gyógyszert, csak láz esetén!!

2012. okt. 27. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

végül meleg tea (gyerek teát iszom :) ) mellett döntöttem egy kevéske mézzel. most jobb, de ha hétfőig nem jövök rendbe elmegyek azért dokihoz.

2012. okt. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!