Van olyan kismama aki Februárban szül?
február vége március eleje.. az egyik doki ezt mondja a másik azt :) de nem hiszem, hogy ez a kislányomat befolyásolja, majd jön, mikor jönni akar :)
nagyon jól érzem magam, csak néha ég a gyomrom, de ez nem olyan zavaró. rengeteget mozog a Picúrka.
már elkezdtem megvenni neki a ruhákat, persze csak apránként. egy-két rugi, body, ilyenek. nagyon várjuk már :)
apukája minden este úgy alszik el, hogy a kicsi lánya a kezét rugdossa, nagyon aranyosak :)
Te hogy vagy? mikorra vagy kiírva?
üdv 22 hetes kismama
Mi Február 20.-ára vagyunk ki írva.
A drágám már kétszer keltett hajnalban,mert annyira mozgolódott hogy feszültem és borzasztó volt.Ma egész nap próbáltam rávenni hogy estig mozogjon sokat és akkor éjjel nem éli ki magát! :)
Most van ez a feszülős-szurkálós időszakom! :(
Már majd nem mindene meg van a kisfiúnknak.Semmit nem akarunk a végére hagyni,mert kitudja meddig lesz helye szegényemnek!
Hova jártok gondozásra?
Sziasztok!
Február 24.-ére vagyok kiírva. Most leszek 24 hetes. Még nem tudjuk képzeljétek hogy milyen nemű lesz. Már van egy 3 éves kislányunk, - aki szerint öcsi lesz))
Egész jól vagyok, sokat mozog hál' istennek. Annyi ami nagyon zavar, hogy nagyon ritkán tudok wc-re menni, de ha igen kb egy hét után, akkor nagy görcsökkel jár.... nagyon fáj! Remélem nem lesz ilyen sokáig!
Jó baba várást nektek is!!
K
Ezzel én is így vagyok,elég ritkán jön össze a dolog! :)
De nekem a doki azt mondta nem kell aggódni,majd helyre áll a rend!
Igen tudom, hogy majd helyreáll, csak ne fájna annyira. Rendesen lever a víz...
Vasárnap megyek a dokimhoz, remélem megtudjuk végre hogy milyen nemű lesz. A kislányom után elraktam mindent, de a kisfiús barátok már szóltak, hogy elpakoltak nekünk mindent. Szóval semmit nem vettünk, igazából csak kiságy kell majd)))
Megírom majd vasárnap hogy mit mondott a doki))
K
Rendben,majd várom hogy írj! :)
A kiságy még nekünk is kell,de azt majd Januárban intézzük el!Az utolsó simításokkal együtt!
Az meg hogy fáj,tudom mennyire nem kellemes de vigasztal hogy a mazsola kárpótol mindenért! :)
nekem szerencsére nincs ilyen problémám, sőt! minden reggel jó kis hasmenéssel kezdek, de utána semmi. nem tudom mennyire normális ez... mert ugye inkább a szorulás a jellemző.
3. válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!