Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki Februárb...

Van olyan kismama aki Februárban szül?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2012. okt. 26. 18:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Február 8-ra vagyok kiírva,de már c:2100 volt 2 hete,szóval nem biztos,hogy sokáig húzzuk!
2012. okt. 26. 18:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Az mit jelent pontosan?
2012. okt. 26. 18:36
 3/22 anonim ***** válasza:

február vége március eleje.. az egyik doki ezt mondja a másik azt :) de nem hiszem, hogy ez a kislányomat befolyásolja, majd jön, mikor jönni akar :)

nagyon jól érzem magam, csak néha ég a gyomrom, de ez nem olyan zavaró. rengeteget mozog a Picúrka.

már elkezdtem megvenni neki a ruhákat, persze csak apránként. egy-két rugi, body, ilyenek. nagyon várjuk már :)

apukája minden este úgy alszik el, hogy a kicsi lánya a kezét rugdossa, nagyon aranyosak :)

Te hogy vagy? mikorra vagy kiírva?

üdv 22 hetes kismama

2012. okt. 26. 18:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Épp ma vagyok 24 hetes. Február 15 a kiírt dátum. Dokihoz 2 hét mulva megyek, idáig teljesen zárt a méhszáj. Eddig 5kg-ot híztam. Teljesen jól vagyok, bár már pár napja van egy kis gyomorégés, fekve légszomj gyötör és az előző császáros hegemet érzem időnként kellemetlenül húzódni.
2012. okt. 26. 18:39
 5/22 A kérdező kommentje:

Mi Február 20.-ára vagyunk ki írva.

A drágám már kétszer keltett hajnalban,mert annyira mozgolódott hogy feszültem és borzasztó volt.Ma egész nap próbáltam rávenni hogy estig mozogjon sokat és akkor éjjel nem éli ki magát! :)

Most van ez a feszülős-szurkálós időszakom! :(

Már majd nem mindene meg van a kisfiúnknak.Semmit nem akarunk a végére hagyni,mert kitudja meddig lesz helye szegényemnek!

Hova jártok gondozásra?

2012. okt. 26. 18:52
 6/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Február 24.-ére vagyok kiírva. Most leszek 24 hetes. Még nem tudjuk képzeljétek hogy milyen nemű lesz. Már van egy 3 éves kislányunk, - aki szerint öcsi lesz))

Egész jól vagyok, sokat mozog hál' istennek. Annyi ami nagyon zavar, hogy nagyon ritkán tudok wc-re menni, de ha igen kb egy hét után, akkor nagy görcsökkel jár.... nagyon fáj! Remélem nem lesz ilyen sokáig!

Jó baba várást nektek is!!

K

2012. okt. 26. 19:21
 7/22 A kérdező kommentje:

Ezzel én is így vagyok,elég ritkán jön össze a dolog! :)

De nekem a doki azt mondta nem kell aggódni,majd helyre áll a rend!

2012. okt. 26. 19:29
 8/22 anonim ***** válasza:

Igen tudom, hogy majd helyreáll, csak ne fájna annyira. Rendesen lever a víz...

Vasárnap megyek a dokimhoz, remélem megtudjuk végre hogy milyen nemű lesz. A kislányom után elraktam mindent, de a kisfiús barátok már szóltak, hogy elpakoltak nekünk mindent. Szóval semmit nem vettünk, igazából csak kiságy kell majd)))

Megírom majd vasárnap hogy mit mondott a doki))

K

2012. okt. 26. 20:20
 9/22 A kérdező kommentje:

Rendben,majd várom hogy írj! :)

A kiságy még nekünk is kell,de azt majd Januárban intézzük el!Az utolsó simításokkal együtt!

Az meg hogy fáj,tudom mennyire nem kellemes de vigasztal hogy a mazsola kárpótol mindenért! :)

2012. okt. 26. 21:03
 10/22 anonim ***** válasza:

nekem szerencsére nincs ilyen problémám, sőt! minden reggel jó kis hasmenéssel kezdek, de utána semmi. nem tudom mennyire normális ez... mert ugye inkább a szorulás a jellemző.

3. válaszoló vagyok

2012. okt. 27. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!