Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki februárban esett teherbe?

Figyelt kérdés

Mert úgy hallom termékeny februárunk volt. :-))

Ki hány hetes, hogy van,nagy-e már a pocak, készültök-e már a nagy napra?

Ilyenek érdekelnének. Illetve hogy mikor volt az első UH, és azon mit láttatok, mekkora babucit?

2012. szept. 21. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:

január 31-én menstruáltam utoljára.

február 23 -án teszteltem pozitívat.(3 hetes+ 3 napos)

március 23-án mentünk dokihoz először,akkor még pötty volt.(7 hét)

április 5.én meg már úgy nézett ki ahogy a nagykönyvben megvan írva,( 25 mm volt, és a jellegzetes C alakot vette fel, akkor voltam 9 hetes)

..

a 16 héten babamozin 4D-n derült ki hogy kisfiúnk lesz, a 2 éves nagylányunk után :)

most 33 hetes vagyok, nagy a pocakom, már várom a végét, november 7-re vagyok kiírva de ez nem jelent semmit.

a lányomat is túlhordtam.

:)

és veled kedves kérdező?

2012. szept. 21. 21:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Én is 33 hetes vagyok éppen. És nekem is hatalmas pocakom van, legalábbis nekem nagy... A 30 hetes UH-n volt a súlybecslés 1600 gr.

Nekünk a 13. hetin derült ki hogy kisfiú, első baba.

A februári babák 90 százaléka kisfiú. Milyen érdekes.

Nekem febr. 2.-án volt az utolsó menzeszem, március elsején teszteltem pozitívat. Aznap az ultrahangon csak kis pötty, szerintem 2,5 mm petezsák.

Aztán 13.-án 5 hét 5 naposan, ami a korongok szerint már jócskán a 6. héten, 20x18 mm petezsák, benne 6 mm-es élő embrió.

Nekem valószínű korai peteérésem volt.

November 9-re vagyok kiírva, de nem tudom, szerintem hamarabb megszületik. Olyan érzésem van.

Már nagyon fáj a derekam, igaz csak mostanában kezdett el, eddig semmi panaszom nem volt.

Készülődünk javában, már csak a kiságyat kell összerakni, egyébként minden megvan azt hiszem. A táskám is összepakolva, ha menni kellene, bár remélem inkább én is túlhordom majd, mintsem hamarabb megszülessen.

2012. szept. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!