Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mára voltam kiírva de még...

Mára voltam kiírva de még mindig semmi. Van itt sorstársam? Milyen tüneteitek vannak? Jártok nst-re?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez van. Hajnali fél4-től fél8-ig voltak fájásaim, össze-vissza 4-5-6-8-10 percesek, már azt hittem lesz valami. Aztán elnyomott az álom, és elmúlt minden. Napközben óránként ha egy fájásom van, sokat mondok:-((

Lányok! Mi lesz így velünk?:-))

Én holnap megyek NST-re, de a dokim meg elmegy szabira vasárnaptól, így nekem addig minenképp meg kellene szülnöm!!

Írjatok ha van valami fejlemény!

Ha holnap kórház, akkor csak ügyesen!! Mi itthonról szorítunk neked!!

2013. jan. 17. 19:17
 12/16 A kérdező kommentje:
sziasztok lányok egybe vagytok még? én most zuhanyzás közben észrevettem,hogy elkezdett jönni belőlem egy kocsonyás anyag.ez a nyákdugó igaz? nektek volt ilyen? holnap megyek kórházba nst-re megemlítem,nem tudom ott tartanak vagy sem..
2013. jan. 20. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jelentem én pénteken megszültem. :) Megnéztek uh-on, mondták, hogy nagy baba lesz. Aztán megvizsgált a főorvos és mondta a dokinak, hogy repesszen burkot. Burokrepesztés és másfél óra múlva megszületett a "pici" fiam 5030 grammal és 54 centikével. :) Holnap mehetünk haza. :)

Nálatok mi a helyzet?

2013. jan. 21. 10:52
 14/16 A kérdező kommentje:
szia! 5030 g?? én 21-én szültem,engem is ott fogtak,2 kor oxitocin,4-kor burokrepesztés és 6-kor meglett a pici lányom Izabella :) 3850g és 51 cm. bocsi csak elfelejtettem írni.
2013. jan. 31. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocsi lányok! mi is megvagyunk, csak elfelejtettem megírni. 19-én született végül Hédi baba, 3640g 55cm:-))

Jó egészséget nektek!!!!!:-)))

2013. febr. 2. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratula lányok! :) Jó egészséget és jó babázást mindenkinek! :)
2013. febr. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!