Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Gravidáról...

Mi a véleményetek a Gravidáról? Aki azt szedte, nem hízott meg? Vagy nem lett hányós? Milyen tüneteitek voltak tőle? Jónak tartjátok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem bevált, nem híztam sokat, eddig 6kg-ot, a baba is szépen fejlődik, átlagos méretű. Az elején kellett arra figyeljek, hogy evés közben vegyem be, mert különben hányingerem volt. De ezen kívül semmi probléma nincs vele.

Üdv, 33 hkm

2012. szept. 8. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
szerintem felesleges
2012. szept. 8. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Bármikor szedtem be hányingerem volt, amikor abbahagytam a hányinger is eltűnt. Hízni nem híztam tőle. Van akinek bevállik van akinek nem. Ha változatosan eszel egészséges kajákat akkor nem biztos hogy szükséged van rá. Sok gyümölcs zöldség és változatos étrend pótolja a vitaminokat. Ha a terhesség elején vagy akkor folsavat mindenképpen szedj, ha még sem akarsz terhesvitamint szedni:)
2012. szept. 8. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 hónapja szedem a gravidát,de egyáltalán nem híztam töle.Most vagyok 18+4khm és az elején 3kg-ot fogytam...az utobbi 6 hétben pedig csak plusz 1kg van rajtam,ami nem mondható nagy hízásnak.Nekem nagyon bevált a gravida és még hányingerem sincs töle:)

2012. szept. 8. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
én hányok tőle... :S tegnap este megvacsiztam, bevettem a vitamint, lefeküdtünk aludni, 20 perc múlva újra láttam a szalámis szendvicset a paradicsommal... nem szeretem a Gravidát,de már nem kívánom úgy a gyümölcsöket, meg már nincs is olyan nagy választék... sőt! még 85 szem van a 90-ből, szóval be kell szedni,mert drága volt :S
2012. szept. 8. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség,hogy a terhes vitamintól hízik az ember!!!!!!!!!!!!

Én az elején Gravidát szedtem,de hánytam tőle,így lecseréltem.

Mindenkinek más válik be. Lehet,h nekem is csak annyi volt a probléma,hogy reggelente vettem be,amikor amúgy is hányingerem volt.

2012. szept. 8. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindkét gyereknél szedtem, sőt a szoptatás alatt is. Én nem attól híztam, hanem a zabálástól :) Sosem volt hányingerem tőle.

Sztem érdemes terhesvitamint szedni, de hogy kinek mi jön be, azt nem lehet tudni.

Én főleg azért választottam elsőnek a Gravidát, mert magyar termék magyar nőknek. Aztán mivel nekem jó volt, nem próbálkoztam mással.

2012. szept. 8. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a terhességem elején Elevitet, utána Femibiont, majd Gravidát szedtme. Mindig reggeli után közvetlenül vettem be, és soha nem volt egyiktől sem bajom. A Gravidával voltam a legjobban kibékülve összetevők alapján, a következő terhességemet ezzel is fogo kezdeni.
2012. szept. 9. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

én most is szedem 5 hónapos vagyok, nekem is volt hányingerem, de ze kiküszöbölhető volt ha vacsi után vettem be. A mai gyümikben már nincsen annyi vitamin, ami pedig hülyeség hogy nagy babák születenk tőle.

2012. szept. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!