Mi a véleményetek a Gravidáról? Aki azt szedte, nem hízott meg? Vagy nem lett hányós? Milyen tüneteitek voltak tőle? Jónak tartjátok?
Szia! Nekem bevált, nem híztam sokat, eddig 6kg-ot, a baba is szépen fejlődik, átlagos méretű. Az elején kellett arra figyeljek, hogy evés közben vegyem be, mert különben hányingerem volt. De ezen kívül semmi probléma nincs vele.
Üdv, 33 hkm
Szia!
Én 2 hónapja szedem a gravidát,de egyáltalán nem híztam töle.Most vagyok 18+4khm és az elején 3kg-ot fogytam...az utobbi 6 hétben pedig csak plusz 1kg van rajtam,ami nem mondható nagy hízásnak.Nekem nagyon bevált a gravida és még hányingerem sincs töle:)
Hülyeség,hogy a terhes vitamintól hízik az ember!!!!!!!!!!!!
Én az elején Gravidát szedtem,de hánytam tőle,így lecseréltem.
Mindenkinek más válik be. Lehet,h nekem is csak annyi volt a probléma,hogy reggelente vettem be,amikor amúgy is hányingerem volt.
Mindkét gyereknél szedtem, sőt a szoptatás alatt is. Én nem attól híztam, hanem a zabálástól :) Sosem volt hányingerem tőle.
Sztem érdemes terhesvitamint szedni, de hogy kinek mi jön be, azt nem lehet tudni.
Én főleg azért választottam elsőnek a Gravidát, mert magyar termék magyar nőknek. Aztán mivel nekem jó volt, nem próbálkoztam mással.
Szia!
én most is szedem 5 hónapos vagyok, nekem is volt hányingerem, de ze kiküszöbölhető volt ha vacsi után vettem be. A mai gyümikben már nincsen annyi vitamin, ami pedig hülyeség hogy nagy babák születenk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!