Mára voltam kiírva de még mindig semmi. Van itt sorstársam? Milyen tüneteitek vannak? Jártok nst-re?
Szia! Én hétfőre voltam kiírva. Már egy ideje jóslózok, de rendszereződni nem akar. Hétfő óta 2 naponta kell nst-re járnom. Akkor volt nst, vizsgálat, magzatvízminta vétel, uh és azóta olyan, mintha szét akarna szakadni a medencém. Ma csak nst és uh volt. Eddig 1 ujjnyira voltam végig nyitva. Mai uh-n is mondta a szonográfus, hogy nagy baba lesz, legalább 4 kiló. És a fejecskéje eléggé lent van. Már csak azt nem értem, miért nem akar kibújni. :)
Te hogy vagy?
Végre valaki!!:-)) Már azt hittem mindenki megszült, csak én nem!!! Mára voltam kiírva, gyanús, hogy ma már nem szülünk:-)
Voltam reggel NST-n, uh-n, minden rendben van odabent. Pénteken megyünk megint..Igazából tünetét sem látom annak, hogy valami készülődne..
Írjatok holnap is, ha még egyben vagytok!!!:-))
Én most azt mondom, hogy most még írok, de holnap már nem szeretnék! :D Menni akarok már szülni. :)
Nekem 2. Ő is fiú. Most is jönnek a fájások 7-8 percenként, bízom benne, hogy ezek most rendszereződnek és akkor hajrá, indulhat a buli. :)
Amúgy december 19-én azt mondta a doki, mikor megvizsgált, hogy hamarosan babázunk és nevetve írta be a január 21-et, hogy túlhordásnál akkor kellene befeküdnöm. Hát nagyon nem gondoltam volna, hogy eddig húzzuk. :)
A 7-8 percessel már biztos bementek ma, meg is lesz a baba hamar!!:-))
Nekem tegnap nézték a máhszájat:2000 volt.
Nekünk második baba, ezúttal kislányt várunk.
:D Én meg már telefonálni sem merek, mert vagy úgy szólnak a telefonba, hogy na meg van? Vagy lecsesznek, hogy minek hozom rájuk a frászt, már azt hitték, meg van a Zalán. :D
Én folyamatosan fájogatok, de nem egészen rendszeres a dolog. Engem most hívott a védőnő, hogy hívták a kataszrófavédelmisek, hogy minden utolsó idős kismamának azt javasolják, hogy feküdjön be a kórházba. És ha kérjük, kijönnek értünk betegszállítóval. Mivel én jelenleg falun lakom, ami normális időben is 15 perc, nemhogy ekkora hóban. Most vagyunk kb 30-40 centinél és holnapra is nagyon rossz időt mondanak. Így ha holnpig nem indul meg a dolog, akkor délelőtt felvetetem magam a kórházba. Szerintem szép kis nyomor várható most ott bent. Izgi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!