Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mára voltam kiírva de még...

Mára voltam kiírva de még mindig semmi. Van itt sorstársam? Milyen tüneteitek vannak? Jártok nst-re?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 19:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
a kislányom becsült súlya 4150 g.
2013. jan. 16. 20:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én hétfőre voltam kiírva. Már egy ideje jóslózok, de rendszereződni nem akar. Hétfő óta 2 naponta kell nst-re járnom. Akkor volt nst, vizsgálat, magzatvízminta vétel, uh és azóta olyan, mintha szét akarna szakadni a medencém. Ma csak nst és uh volt. Eddig 1 ujjnyira voltam végig nyitva. Mai uh-n is mondta a szonográfus, hogy nagy baba lesz, legalább 4 kiló. És a fejecskéje eléggé lent van. Már csak azt nem értem, miért nem akar kibújni. :)

Te hogy vagy?

2013. jan. 16. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:

Végre valaki!!:-)) Már azt hittem mindenki megszült, csak én nem!!! Mára voltam kiírva, gyanús, hogy ma már nem szülünk:-)

Voltam reggel NST-n, uh-n, minden rendben van odabent. Pénteken megyünk megint..Igazából tünetét sem látom annak, hogy valami készülődne..

Írjatok holnap is, ha még egyben vagytok!!!:-))

2013. jan. 16. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
jaj de jó én is örülök,hogy van sorstársam :) én holnap megyek nst-re és minden nap félek h benn tartanak.a baba jól van,nekem is azt mondták hogy nagy és szintén nagyon lenn van a feje.nekem a méhszájamat utoljára 31 hetesen nézték akkor volt 2100.azóta nem nézték és magzatvízvizsgálat sem volt nekem.jóslóim nekem is vannak de rendszertelenek.első babátok? kislány vagy kisfiú? nekem első és kislány.
2013. jan. 16. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:

Én most azt mondom, hogy most még írok, de holnap már nem szeretnék! :D Menni akarok már szülni. :)

Nekem 2. Ő is fiú. Most is jönnek a fájások 7-8 percenként, bízom benne, hogy ezek most rendszereződnek és akkor hajrá, indulhat a buli. :)

Amúgy december 19-én azt mondta a doki, mikor megvizsgált, hogy hamarosan babázunk és nevetve írta be a január 21-et, hogy túlhordásnál akkor kellene befeküdnöm. Hát nagyon nem gondoltam volna, hogy eddig húzzuk. :)

2013. jan. 16. 22:20
 6/16 anonim ***** válasza:

A 7-8 percessel már biztos bementek ma, meg is lesz a baba hamar!!:-))

Nekem tegnap nézték a máhszájat:2000 volt.

Nekünk második baba, ezúttal kislányt várunk.

2013. jan. 17. 03:11
 7/16 A kérdező kommentje:
hú de izgi,kismamikának szorítunk :)
2013. jan. 17. 08:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Hali! Igen... még mindig egyben vagyunk. :( Vannak fájások, de nem akar igazán rendszereződni vagy felerősödni. Most is délelőtt ment a 7 perces rendszeresen, de ahogy helyet változtatok, összezavarodik és elnyúlnak a fájások. Pedig akkora marha nagy hó van nálunk, reméltem, hogy hátha ez most beindítja. Veletek mizu?
2013. jan. 17. 09:54
 9/16 A kérdező kommentje:
én is éjjel görcsöltem de még a hátam is! aztán semmi. nst se mutat semmit. én iszom málnalevél teát is de nem hinném hogy ez késleltetné.ez az hogy én is biztos voltam benn,hogy a hó meghozza.mindenki kérdezősködik már ami jólesik,de valamilyen szinten meg már unalmas nap mint nap még semmi még semmi..:)
2013. jan. 17. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:

:D Én meg már telefonálni sem merek, mert vagy úgy szólnak a telefonba, hogy na meg van? Vagy lecsesznek, hogy minek hozom rájuk a frászt, már azt hitték, meg van a Zalán. :D

Én folyamatosan fájogatok, de nem egészen rendszeres a dolog. Engem most hívott a védőnő, hogy hívták a kataszrófavédelmisek, hogy minden utolsó idős kismamának azt javasolják, hogy feküdjön be a kórházba. És ha kérjük, kijönnek értünk betegszállítóval. Mivel én jelenleg falun lakom, ami normális időben is 15 perc, nemhogy ekkora hóban. Most vagyunk kb 30-40 centinél és holnapra is nagyon rossz időt mondanak. Így ha holnpig nem indul meg a dolog, akkor délelőtt felvetetem magam a kórházba. Szerintem szép kis nyomor várható most ott bent. Izgi lesz.

2013. jan. 17. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!