Szerintetek mennyi az esélyem ha teherbeesem, az ikrekre? Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Az anyukám kétpetéjű ikrekből van,a párom apja szintén kétpetéjű ikrekből.A családba csak én vagyok lány aki továbbviheti az ikergéneket.Volt valaki így?2013. jan. 16. 16:40
21/21 A kérdező kommentje:
Szia :) Azóta sajnos egy sem..vagyis így alakult.Az akkori párkapcsolatom véget ért,és nem lett belőle baba.Viszont most van egy kapcsolatom 4 éve ami komoly,és ugyanebben a helyzeben vagyok,szintén babaprojekten,immár fél éve és mivel egyszer már átmentem ezen,duplán nem könnyű. Már nagyon szeretnénk babókát :))
2017. márc. 20. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!