Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki hasonló helyzetben? ....

Valaki hasonló helyzetben? . Baba neme

Figyelt kérdés

19hetes Uh-on 90%os fiú válszt kaptam, majd 27hetesen pedig másik dokinál Uh-n már valószínűbb lány választ...szívem mélyén leányzót szeretnék...

de így nem lehet nagyon fiús vagy lányos dolgokat venni-pedig jó lenne már....

Hány Uh lesz még?

2013. jan. 3. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
4D-re nem tudtok elmenni?
2013. jan. 3. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Gondoltunk rá, mindez ugye decemberben lett vna jó, vagy most januárban (29hetes vok most)....csak az ünnepek és egyéb dolgok vitték a pénzt+ nem terveztük de decemberben sikerült jó áron multifunkciós babakocsit venni(inkább azt vettünk) így nem mentünk babamozizni. Hozzá teszem vidéki városban élünk-itt nincs is lehetőség 4d-re-csak plussz utazással....

Van már egy leányzóm és ha jól rémlik vele már csak 36hetes Uh volt...szóval így jártam.

2013. jan. 3. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyire bizonytalan és 4D-re nincs most pénzetek, akkor én a helyedben elmennék SZTK-ba vagy a kórházba, szóval ahol van ingyenes UH, és újra megnézetném. Persze nem azzal az indokkal, hogy a nemét akarod tudni, hanem valami mást gondolj ki.

19 és 27 hetesen már simán látszanak a nemek (hacsak nem háttal ül), nekem ennyi idősen már egyértelműen 99%-ra mondták (a 18. héttől kezdődően és már nem is változott, 3 gyerekem van).

Én abba a kórházba jártam UH-ra, ahol szültem, és kb. havonta mentem. A vége felé már gyakrabban, mert vérvételre is kellett járnom, és ha már ott voltam, ha ráértem és nem voltak sokan az UH-nál, akkor megnézték (2-3 hetente).

2013. jan. 3. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudomásaim szerint 30-32 hetesen még van ultrahang. Nekem legalábbis volt most egy hete 30 hetesen.
2013. jan. 3. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4D-n 18 hetesen 90%-ra azt mondták h fiú aztán szintén 4D-n 23 hetesen már tuti volt h kislány és az is lett.:)
2013. jan. 3. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!