Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi az esélyem...

Szerintetek mennyi az esélyem ha teherbeesem, az ikrekre? Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Az anyukám kétpetéjű ikrekből van,a párom apja szintén kétpetéjű ikrekből.A családba csak én vagyok lány aki továbbviheti az ikergéneket.Volt valaki így?

2013. jan. 16. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy az ikerterhesség női ágon öröklődik és 1 generációt át szokott ugrani.

De azért szerintem neked eléggé sok esélyed van rá.

A kor is befolyásolja, illetve hogy ha a sokadik terhességed van.

2013. febr. 22. 11:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Én kétpetéjű iker vagyok. A párom nagypapájának testvérei ikrek.

24 hetes terhes vagyok, de a babám egyedül van...

Pedig nagyon reméltem hogy ketten lesznek... :)

2013. febr. 22. 12:20
 13/21 A kérdező kommentje:
nagyon jó érzés lehet megtudni,hogy ketten lubickolnak odabent :))
2013. febr. 23. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, két generációnként, és női ágon öröklődik, tehát esélyes vagy, de! Nálam is ugyanez a helyzet, anyukámnak voltak iker testvérei, ráadásul minél idősebb egy kismama, és minél többedik terhesség, annál nagyobb az esély az ikrekre, ennek ellenére én itt vagyok 33 évesen, hatodik terhességgel, és mindegyik terhességem egyes terhesség (volt). Pedig szerettem volna ikreket, és genetikailag is meglenne az esélyem. És a nővéremnek sem lettek ikrei. Tehát van esélyed, de korántsem biztos, hogy valóban lesznek ikreid. Szeretnél amúgy ikreket?
2013. márc. 15. 10:43
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod kedves utolsó :) ha már "esélyes" vagyok,eljátszottam a gondolattal milyen jó lenne ha ikrekkel lennék állapotos,dupla örömnek venném,de egyenlőre a gyermekáldás várat magára.hát remélem hamarosan sikerül végre,és ezt kívánom minden babatervezőnek ! :)
2013. márc. 15. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, én is minden terhesség előtt/elején eljátszottam a gondolattal... Hátha neked sikerül is! Sok sikert a babaprojecthez! Utolsó
2013. márc. 17. 10:24
 17/21 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy :) köszönöm szépen!!
2013. márc. 17. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Én kétpetéjű iker vagyok, a párom apukájának a testvérei szintén ikrek. :)

Én is nagyon vártam hátha ikreim lesznek.

Sokáig reménykedtem, hogy csak nem vették észre a másik babát, és mégis ketten vannak, mert hatalmas pocim van (már 8 hetesen ujjal mutogattak rám, hogy terhes vagyok)a páromat még mindig riogatom, hogy majd, a szülőszobán derül ki, hogy ketten vannak. :)

De csak egy babuci van a pocakomba -elvileg-. ;)

35 hkm

2013. máj. 14. 11:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok a pocaklakódhoz!:)könnyű szülést és gyönyörű egészséges kisbabát kivánok!
2013. máj. 14. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező! Hány babád lett végül? :)
2017. márc. 20. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!