Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az újszülött baba egy szobában...

Az újszülött baba egy szobában legyen a szülőkkel, vagy külön? Mit gondoltok erről? Nálatok hogyan van vagy volt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 18-as:)!

Ahogy mi csináltuk: külön szobában fektettünk, első ébredésnél jött mellém(nem közénk!). Így volt alkalom minden egyébre, amit a szülői ágyban(is:D) szokás csinálni, mégsem kellett többször átslattyognom a másik szobába és vissza:).

2013. jan. 16. 15:40
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Az első baba rögtön a saját szobájában volt, sokszor ott aludtam én is. A második már úton van, vele úgy tervezem, hogy beköltözünk a gyerekszobába, ő a kiságyba, én a nagyba. Így talán praktikusabb lesz, mint éjjel egyik szobából a másikba rohangálni.
2013. jan. 16. 17:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ,hogy nagyon jól hangzik ez a külön szobásdi de az én esetemben vagyis inkább a mi esetünkben ez kivitelezhetetlen egyszerüen nem birnék úgy nyugostan aludni,hogy nincs a közelemben . :)

Négy gyermekem van a kicsi most lesz 3 -hetes és imádom nézni ha tehetem minden pillantban ...

Házaséletet is meg lehet oldani ,ahogyan elöttem is irták nem csak egy szoba van illetve nem csak egy adott napszak rá szóval megoldható. A baba nem sokáig baba nagyon hamar elszállnak ezek a csodálatos napok ,házasélet meg még sokáig lehet . :))

Amúgy minden gyermekem igy volt velünk és már külön szobában vannak .

2013. jan. 20. 16:16
 24/25 anonim ***** válasza:
34%

én is most várom első babánkat és nem nem tudom még, hogy legyen. lesz saját szobája, abban biztos vagyok, hogy ott szeretném altatni, de azon még vacilálok, hogy betegyek.e magamnak oda egy ágyat. egyelőre az a terv, hogy olyan fotelt teszünk be nekem, amit el lehet dönteni, kinyitni, és ággyá alakítható, mert a babáknak is vannak rosszabb éjszakái, és lehet csak akkor alszik ha ott vagyok mellette.

szerintem ezt gyereke válogatja. sokaknál teljesen jól működik egy szobába a babával, másoknál külön szobában, valaki a babaszobába költözik be, mint sokan itt is.

senkit nem érdemes lepontozni, szerintem mindenkinek igaza van, mert a gyerek és a szülő igényétől is függ. nem tudom milyen lesz, ha megszületik, de ha mondjuk egyszer kell megetetni hajnalban, amúgy alszik mint a tej (mindenki ilyen gyerekről álmodik, valakinek szerencséje lesz) akkor egyedül fog aludni a saját szobájában. ha problémásabb lesz és megnyugtatja a közelségem, átmegyek hozzá. majd kialakul. de szerintem jó a feltételeket ehhez megteremteni, akárhogy is alakuljon, legyen mindenkinem hol aludni.megértem azt az anyukát is, aki csak akkor tud nyugodtan aludni, ha ott a gyermek mellette.

azzal viszont, hogy egy ágyba aludjon a babával az ember nem értek egyet. az veszélyes lehet.

2013. jan. 21. 09:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Sokszor magam mellé tettem a gyermekeimet kisbaba korukban ,nincs is annál édesebb mikor a mellkasomon szuszoztak .. :) Soha (!)még csak egy rossz mozdulattal sem ártottam neki és több anyukával is beszéltem és soha de soha nem hallottam még róla ,hogy kárt tett volna a gyermekében azzal ha mellette aludt . Ez ösztönös ami egy anyánál alap mint ahogyan sok minden más is az életben amire talán csak az anyák képesek . :)Már a kórházban is az anyák zöme az ágyon szuszozott hatalmasakat a babáikkal és ritkán tették be a kis kosarukba ,egyszerüen a közelségük a világ legjobb dolga. :))Persze egyetértek vele ha valaki tart attól ,hogy veszélyes lehet a dolog akkor ne altassa maga mellett .

A külön szoba szerintem meg bővben ráér mikor már nagyobb hiszen a kis csöppség elötte még az anyukája méhében vizben lebegett és semmilyen rossz behatás nem érte őt ,hirtelen pedig éhes lehet fázhat vagy csak nem jól fekszik esetleg egy rossz álom ... és akkor még az anyukája is távol legyen tőle az szerintem nagyon sok a babáknak egyszerre . Úgyis hamarabb felnőnek mint hinnénk ..nem kell sürgetni . :)

De ki ki maga tudja és érzi persze ,hogy mit szeretne .Ez én vagyok .:)

2013. jan. 23. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!