Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az újszülött baba egy szobában...

Az újszülött baba egy szobában legyen a szülőkkel, vagy külön? Mit gondoltok erről? Nálatok hogyan van vagy volt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 14:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Én ragaszkodok a nappalihoz! Ezért a baba a mi szobánkban alszik. Ha nagyon nyűgös éjszakánk van akkor apa vonul a kanapéra. Akkor lesz csak saját szobája, ha már ki lehet venni 2 rácsot az ágyából és már egyedül is tud vonulni :)
2013. jan. 16. 15:06
 12/25 anonim ***** válasza:
7 hetes koráig velünk aludt, aztán beköltöztettük a szobájába. Már egy éves, és nem volt még gond ebből!
2013. jan. 16. 15:08
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Az az egészséges, ha születése óta külön szobában,külön ágyban van. Amikor jöttek a tesók, mind egy szobában aludtak.

A mi ágyunkban soha nem aludt egyik gyerek sem. Sem ők, sem mi nem tudtunk volna nyugodtan aludni. De nem is egészséges

az esetleg izzadó felnötekkel egy ágyban lenni.

2013. jan. 16. 15:11
 14/25 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem mindenképpen saját szoba. Az egészséges pszichológiai léthez nektek is és neki is erre van szüksége.
2013. jan. 16. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
Első perctől külön szobában van a fiam, nem vagyok híve az együtt alvásnak. Így nem zavarjuk egymást, mindenki nyugodtan pihen és nekünk is megmaradt az intim szféránk.
2013. jan. 16. 15:16
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Én úgy tartom normálisnak ha a baba külön szobában van a kezdetektől. Nekünk a gyerekszoba közvetlenül a hálószobánk mellett van, lehet majd hallani a babát de mégsem sír majd a férjem fülébe éjszaka. Muszály lesz tekintettel lenni apára mert neki reggel 6kor el kell menni dolgozni.

Én a házaséletet is fontosnak tartom, hogy kettesben lehessünk, hogy ne túrjon ki minket a baba egymás mellől, így tényleg az a legjobb ha mindenki a saját helyén marad.

Természetesen a babaszobába fog kerülni egy kanapé ahol majd elalhatok ha necces lesz az éjszaka.

28hkm

2013. jan. 16. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
10es válaszoló vagyok. természetesen külön, a saját ágyában alszik majd. de tényleg megnyugtató a tudat, ha bármi van, karnyújtásnyira vagyok tőle.
2013. jan. 16. 15:20
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

én azt nem értem, én minden támadás, vagy bunkóság nélkül, akik együtt alszanak hónapokig a babával, ők hogy és mikor élnek házaséletet?

tényleg ne értsetek félre, mi még csak próbálkozunk a baba projekttel, de ez a kérdés nagyon érdekel, illetve ez is

én a külön szoba híve vagyok egyelőre, egyébként!:)

2013. jan. 16. 15:20
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
A mi babank velunk lesz egy szobaban,de nem fog az agyunkban aludni!Ezt a ferjem nem akarja,mert o meg szeretne ha velunk aludna majd..De en meg feltenem hogy rafekszunk vagy valami...
2013. jan. 16. 15:25
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

a baba ágya a mi szobánkban volt, mellettem, így éjjel csak magam mellé tettem és cicizett, vissza aludtunk....

házas életet egy másik szobába vagy nappaliba, fürdőbe éltünk :)) nem csak a pár szobájába lehet szexelni :DDD nem ???

soha nem csináltuk mellette, engem zavart volna, de a ház méretei lehetőséget adtak több variációra is :)) ennyi...

de szerintem ez kisebb háznál is megoldható ahol legalább egy szoba és egy nappali van !!!

2013. jan. 16. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!