35 hetes várandósok! Hogy álltok a készülődéssel?
Szia!
Nekünk is második baba, és kislány :)
Én is 35 hetes vagyok, itt is most megy épp egy adag babaruha a gépben :) Már van egy pár kimosva, kivasalva, de nem sok, most csinálom neki a helyet a szekrényben, a szülőszobai csomagom majdnem megvan, a kórházit még nem raktam össze.
A hévégén sztem ráveszem Apát, hogy rendezzük el a gyerekszobát, hozzuk fel újra a kiságyat.
Még ki kell mosnom a hordozó meg a mózes huzatát, kiskádat kiferőtleníteni, ilyen apróságok.
Csak a 2 évesem mellett nem tűnnek apróságnak :)))
Most belehúztam, mert tegnap a doki azt mondta, hogy nyitva van a méhszáj, persze ettől lehet még hátra egy hét, egy hónap is, vagy túl is hordhatom, de nem akarom ezeket másra hagyni, ha mégis menni kell hamarabb :)
Igaz én 36 hetes vagyok, de ha nem gond írok. A kisruhák szépen a szekrényben sorakozank, meg van az is, hogy mibe hozzuk haza. Az én holmim, hmm... hát a köntöst tegnap mostam ki, papucsot még vennem kell, meg olyan eldobható bugyit a többi azért már megvan. A kiságy már szépen bekészítve, a kisfiunk (2,5) naponta többször odamegy megnézi, majd közli hogy " Tesókáé" :) Ja, és mi is kislányt várunk! :)
További jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!