Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasi ultrahangon mikor látszik...

Hasi ultrahangon mikor látszik először a pici?

Figyelt kérdés
Mikortól van szívhang? Úgy tudom a 6. héttől! De 6 hetesen már van,vagy inkább 6+5 hetesen közel a 7. héthez?
2013. jan. 16. 13:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Huu sztk ba mész??Hát jo elmérnek mindent nem semmi..

De nekem pont 6 hetsen 18mm volt a petezság és benne élő embrio.Dobogott a szive..

Hány hetes vagy most?A dokinak már többet kellett volna látni nem..gondolom ki vagy teljesen nem tudom hogy meg tudod e tenni de elmennék egy jo megbizhato dokihoz..

Gyógyszert kaptál legalább a barnázásra?Doki mit mondott ??

Pihenj sokat magnézium és c vitamin!Sok pihenés ha vérzel rendesen sürgősen doki...de én nem várnbám meg mennék egy másikhoz!Merre fele laksz?

2013. jan. 24. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Hogyvagy ?Minden ok?
2013. jan. 24. 10:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Nálunk 6+1 naposan már volt szívhang...

Hogy vagytok a babyvel?

2013. jan. 24. 14:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát nem jól! :(

Hétfőn kezdtem a vérzést,kedden mentem is dokihoz sztk-ba! Ő mondta 5 mm a pici,a vérzéssel nem kell foglalkozni,nem mindig jelent rosszat! Rákérdeztem a gyógyszerre,de azt mondta szerinte nem kell! :( Szerdára erősödött a vérzés! Irány a terhes ambulancia! Másik orvos! Ott 10 mm-es petezsákot láttak,szívhang egyértelműen nem igazolható! Pihenek,fekszem,ülök,és alig csinálok valamit!

2013. jan. 24. 18:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Tegnap este már görcsöltem is,de reggelre elmúlt,viszont kocsonyás volt már ez a barna folyás! Ami azóta is van persze! :(
2013. jan. 24. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Az ambulancián nem kaptál utrogestan vagy egyéb megtartó gyógyszert?
2013. jan. 25. 08:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kedves kérdező ?

Nem adtak semmi gyógyszert ls nem is mondták hogy mit csinálj??magnézium c vitamin ilyenkor ajánlott...

És a sok fekvés!

De nem értem azért bent tarthattak volna mondjuk nem tudom ilyenkor mi a szokás...

Drukkolok hogy ne legyensemmi baj!

2013. jan. 25. 08:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Semmilyen gyógyszert nem kaptam,mondták,ha darabos lesz a vérzés,vagy piros,vagy erős görcseim lesznek,akkor menjek vissza! Ezek hála istennek nem voltak! Semmit nem mondtak mitt csináljak! Most azt mondta az orvos,hogy a kismama vitamint szedem ugye? Mondtam neki,hogy persze! Azt mondta jó! Azt szedem minden este vacsora után! Bár eddig csak minden másnap vettem be,de mostmár minden nap szedem! Nem hiszem,hogy ez a minden másnap lett volna a baj,hiszen nagyon sokan nem is szedik egyeltalán! Én meg nagyon oda figyelek,hogy minden nap egyek gyümölcsöt,esetleg zöldséget is! 100%-os gyümölcslevet is vettem már... Sajnos még mindig tart ez a barna,és egy tisztasági betét nem elég egy napra! Mondjuk egy normál meg nagyon is sok!
2013. jan. 25. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Hu pedig utrogestant kellett volna felirnia!!!

Szedj c vitamint összehuzza az ereket szedhetsz 2000 mg /nap és magnéziumot a kismama vitamin mellett...

abba c vitamin nem igen van meg magnézium...

Irass fel sztem utrot segit megtapadni a babának!

Majd irj drukk és sok pihenés !!

2013. jan. 25. 12:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jótanácsokat! :)

Majd jelentkezem!

2013. jan. 26. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!