Hasi ultrahangon mikor látszik először a pici?

Huu sztk ba mész??Hát jo elmérnek mindent nem semmi..
De nekem pont 6 hetsen 18mm volt a petezság és benne élő embrio.Dobogott a szive..
Hány hetes vagy most?A dokinak már többet kellett volna látni nem..gondolom ki vagy teljesen nem tudom hogy meg tudod e tenni de elmennék egy jo megbizhato dokihoz..
Gyógyszert kaptál legalább a barnázásra?Doki mit mondott ??
Pihenj sokat magnézium és c vitamin!Sok pihenés ha vérzel rendesen sürgősen doki...de én nem várnbám meg mennék egy másikhoz!Merre fele laksz?

Nálunk 6+1 naposan már volt szívhang...
Hogy vagytok a babyvel?
Hát nem jól! :(
Hétfőn kezdtem a vérzést,kedden mentem is dokihoz sztk-ba! Ő mondta 5 mm a pici,a vérzéssel nem kell foglalkozni,nem mindig jelent rosszat! Rákérdeztem a gyógyszerre,de azt mondta szerinte nem kell! :( Szerdára erősödött a vérzés! Irány a terhes ambulancia! Másik orvos! Ott 10 mm-es petezsákot láttak,szívhang egyértelműen nem igazolható! Pihenek,fekszem,ülök,és alig csinálok valamit!

Hogy vagy kedves kérdező ?
Nem adtak semmi gyógyszert ls nem is mondták hogy mit csinálj??magnézium c vitamin ilyenkor ajánlott...
És a sok fekvés!
De nem értem azért bent tarthattak volna mondjuk nem tudom ilyenkor mi a szokás...
Drukkolok hogy ne legyensemmi baj!

Hu pedig utrogestant kellett volna felirnia!!!
Szedj c vitamint összehuzza az ereket szedhetsz 2000 mg /nap és magnéziumot a kismama vitamin mellett...
abba c vitamin nem igen van meg magnézium...
Irass fel sztem utrot segit megtapadni a babának!
Majd irj drukk és sok pihenés !!
Köszönöm a jótanácsokat! :)
Majd jelentkezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!