Van aki 5-6-7 hetesen volt először ultrahangon?
Figyelt kérdés
Mit láttatok, mekkora volt a baba vagy a petezsák? És az orvos mit mondott, mennyi idős terhesek vagytok pontosan?2010. okt. 3. 20:50
1/12 anonim 

válasza:

Szia! Én 5 hetesen voltam és a petezsák volt 11mm. Te mennyi vagy most?
2/12 anonim 

válasza:

Én holnap megyek,majd megírom mi volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Én 7 hetes vagyok most. De mindhárom héten voltam ultrahangon. 5 hetesen 1 naposan 10mm petezsákom volt (ez egész pontos, mert tudom mikor fogant a baba). Majdnem akkora, mint az első válaszolóé :-)
Másodiknak: Mindenképp írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!
2010. okt. 3. 21:02
4/12 anonim 

válasza:

én is kb 5-6 hetesen mentem, mert 2 pozi tesztem volt, és majd megbolondultam, h orvos is mondja ki! :) hát az ultrahangos képen egy kis maszatszerűség van :) elvileg a petezsák.azóta már bent alszik a 4 hós kisfiam :)
5/12 anonim 

válasza:

Második vagyok,és mi volt 6,és 7 hetesen?Én holnap leszek 6+6,első vizsgálat,és reménykedem,hogy lesz szívhang :)
6/12 A kérdező kommentje:
6 hét 1 naposan 5,5mm-es baba,szívpulzálással. Ha félidőben volt peteérésed, akkor te is látni fogod! 7 hét 1 naposan 9,5mm CRL.
2010. okt. 3. 21:37
7/12 anonim 

válasza:

Szia, én 6+1 hetesen voltam, akkor már volt szívhang, 5 mm embrió volt.
8/12 anonim 

válasza:

Akkor 6+4-es leszek,mert nem félidőben,hanem a 16.napon volt a peteérésem.Tuti :) jaj,annyira izgulok,nehogy elájuljak :)
9/12 anonim 

válasza:

Szia!
Én voltam 4,5 és 7 hetesen is. Legközelebb 10 hetesen megyek!
4 hetesen megvastagodott nyálkahártyát látott az orvos és petezsákgyanús foltot.
5 hetesen 11 mm-es petezsákot, 7 hetesen pedig 8,9 mm-es babát szívműködéssel.
10/12 anonim 

válasza:

Szia!
Én vagyok aki ma volt uh-n :) 4mm a babó,és gyönyörűen dobog a pici szíve.Mensi szerint 6+6,gyakorlatban viszont valamivel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!