Hasi ultrahangon mikor látszik először a pici?

Felbontás függő . ahol jó gép van ott hasival is látszik a petezsák és benne a baba.
szívhang ? ha tudod mikor fogant akkor se kell aggódni hogy csak a 7. hét felé van mert kéthetente v. hetente visszarendelnek és a tüneteid fennállnak akkor él a baba.
ahol csak kisméretü monitoros gép van v. túl szemcsés ott hüvelyi vizsgálattal telt hólyaggal is alig látni valamit kívülálló szemével .

Szia.
Nekem a 6 hetes Uh-ot hüvelyivel csinálta mert a hasin nem látott semmit csak petezsákot,így hüvelyit is csinált,és azzal már szépen látszódott a kis 6 mm-es embriócskám és már szívhang is volt :)
Legközelebb pedig már csak 10 hetesen mentem Uh-ra,ott viszont már csak hasi volt.
24+1 hkm

Szia én pont 6 hetsen voltam és már volt szivhang és láttam ahogy dobog a pici szive...
Hüvelyi uh-t csinált nem is akart hasit.
a 12.heti volt hasi..és az utánna levők...
de hogy mikortol látszik hasin azt nem tudom sok mindentől függ..az uh géptől az anyuka pocijátol..stb...
Voltál uh-n és nem találták a babát vagy mi a gond?

Köszönöm a válaszokat!
Múlthét pénteken voltam orvosnál 5+1 hetesen,mivel pm. problémám van,így azonnal mennem kellett! El is küldött hasi uh-ra 5+4 hetesen voltam,de az uh-os orvos mondta is,hogy semmit nem fogunk látni,felesleges,de azért megnézni! Hát nem látott semmit,de azt mondta menjek vissza kb. 3 hét múlva,mert akkor már szívhang is lesz! Így február 4-én megyek,akkor már 8+4 hetes leszek! Csak azért kérdeztem,hogy tudjam biztosra,hogy akkor már látni fogjuk,és hallani is fogjuk a pici szivét a régen várt csodánknak! Biztos minden rendben lesz majd,ugye?!!

Nekem 6+1 hetesen volt szívhang hüvelyi uh-n.(nekem pont középidőben fogant) 7 hetesen hasin is látták már a pulzálást :)
Remélem segítettem:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!