Elképzelhető, hogy ezek a dolgok arra vezethetők vissza, hogy édesanyám végig dohányzott, mikor velem volt terhes?
A dohányzás alatt oxigénhiány lép fel a babánál, ez okozhat problémát az agyfejlődésben. Vagyis okozhat tanulási nehézségeket a későbbiekben. Még a mászás kimaradását
is visszavezetik a tanulási nehézségekre, hát még egy szinte folyamatos oxigénhiányt! Számomra ez teljesen egyértelmű! Ugyanis egy dohányosnak folyamatosan alacsonyabb az oxigénszint a vérében és nem csak a dohányzás alatt!
1-es és 18-as vagyok. Ekkora baromságot még az életben nem halottam amit az utolsó írt!!!
Az én kislányom 4950g született,de az orvosom egy árva szóval nem mondta hogy bagózzak,pedig tudni lehetett hogy jóval 4kg felett lesz! De valószínű ha cigizek nem lett volna ekkora,de arra nem vitt volna rá a lélek hogy azt tegyem amit velem a szüleim!
Ja és ahhoz képest hogy anyám is cigizett 3gyereket szült nagy súllyal(ami nem mostanában volt),és én voltam a legkisebb.:) 3860g a testvéreim 4350g és 4520g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!