Miért fogy a legtöbb nő, ha szoptat?
Nem a legtöbb nő, ez nincs így. Sokan, de nem a legtöbb.
A legtöbb nő ugyanolyan marad mint volt. Sokan híznak, mások fogynak.
Egyébként kb plusz 700 kalória kellene a szoptatáshoz, ha nem eszik ennyivel többet, értelemszerűen elkezd fogyni. Ha több kalória jut be mint kéne, akkor meg hízni fog.
Hát ez alkat függő én sose fogytam szoptatás alatt sőt inkább híztam pedig tuti hogy nem ettem 700 kcal-lal többet se tehát épphogy fogynom kellett volna. Ahogy abbamaradt a szopi és kicsit még visszább vettem a kalóriából elkezdtem viszonylag ütemesen fogyni.Van akiről meg szó szerint mindent leeszik a gyerek barátnőm 16 hónapig szoptatott és 48 kg lett csont és bőr kb.:) Ő pedig akkor tudott végre felszedni pár kilót mikor a kisfia nem kért többet cicit.
Én a környezetmben úgy látom hogy 50-50% leginkább van aki normál alkatú súlyú az stagnál szoptatás alatt, van aki vékonyabb és még vékonyabb lesz és van aki túlsúlyos az meg vagy szerencsés és fogy szopinál vagy stagnál mint én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!