Ha holnaptól újra nem gyujtok rá árthattam ezzel a babámnak?
Ez kemény! 1 doboz 1 nap!
A baba a hasadban nem kap elég oxigént, agyi károsodása is lehet, ami folytán nyomOrék, vagy szellemi fogyatékos
Lehet!
Gondolj bele, a babádnak ez olyan, mintha neked egész nap szívószálon át kellene levegőt venned!
Próbáld ki holnap, ma milyen lehetett a babádnak!
Azért mert valaki szomorú, nem kellene rágyujtani!
Pont azért nem, mert meghalt a volt pasid, a babádra kellene koncentrálni, ne öld meg azzal, hogy bagózol, mert csak mérgezed!
Szar anya vagy már most, ez a véleményem, mert nem tudsz lemondani a cigiről a babádért!
1-2 szál is sok. Le kell rakni. A gyerek legyen már fontosabb, mint a bagó. Miért vállaltál addig gyereket, míg nem szoktál le? Előtte kellene letenni, nem ilyenkor küszködni eredménytelenül.
Egy doboz meg durva. Szerencsétlen gyerek alig jut olyankor oxigénhez.
Ne haragudj (illetve nyugodtan haragudhatsz), de inkább ne dohányozz a terhesség alatt. Nem hiszem el, hogy nem tudsz róla lemondani. Én is láncdohányos voltam, fénykoromban napi 2 dobozt elfüstöltem. De abba tudtam hagyni. Ezért nem hiszem el, hogy neked, vagy bárki másnak nem megy.
Láttam nem is egy dohányos kismamát. Vagy pici súllyal született a babájuk, vagy koraszülés lett belőle. Nem lehet olyan nehéz felfogni, hogy ártasz vele a magzatnak... Nem csupán a terhesség alatt jönnek ki a problémák, hanem majd a tanulási folyamatokban.
Kívánom, hogy legyen szerencsétek, és ne legyen semmi baj a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!