Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesen 1 szem...

16 hetes terhesen 1 szem Quarelinnel árthattam a babámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap óta folyamatosan fáj a fejem, már elviselhetetlen volt, és mivel nálam semmi más nem használ (se Panadol, se Algopirin), nem bírtam tovább, bevettem 1 szemet. A középső trimeszterben úgy tudom, hogy alkalmanként, ha szükséges, be lehet venni fájdalomcsillapítót, remélem tényleg nem ártottam vele. Szerintetek?
2012. jún. 6. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Ez kb olyan mint egy szál cigi. Nem ártottál vele, de nem is használtál. A lényeg, hogy elmúlt a fejfájásod. Azért csak óvatosan a gyógyszerekkel, és inkább kérdezd meg előtte a dokid, ha lehet!

Ne aggódj, nem lesz semmi baj!

Szép babavárást!

2012. jún. 6. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Hát, mivel már bevetted, így igazából tenni nem sok mindent tudsz, reméljük, tényleg nem ártott, bár a quarelint eléggé ellenjavallja minden orvos a terhesség alatt.

Szerintem legközelebb inkább kérdezd meg az orvost, mit használj, ha azok, amiket lehet szedni nem érnek semmit, lehet azt fogja mondani, hogy ilyen esetben egy szemtől nem lesz baj, de jobb ha inkább előbb szakembert kérdezel, és utána veszed be.

De biztosan stramm babád van, nem ártott neki, úgyhogy most ne kezd el stresszelni, mert az rosszabb!

2012. jún. 6. 19:20
 3/5 Panka08 ***** válasza:
64%
2012. jún. 6. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

Még a betegtájékoztatón is rajta van hogy az első és a harmadik trimeszterben nem szabad. Ahogy az Algopyrint se... Szóval ne aggódj, semmit nem ártottál vele!

Boldog Babavárást!

30 hkm

2012. jún. 6. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, az utolsó válaszoló linkje érdekes, és hasznos volt. Azt hiszem, mivel egyszeri alkalom volt, és nem szedek semmit rendszeresen, így remélhetőleg nem lehet baj belőle.
2012. jún. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!