Koraterhessegnel nagyon nagy baj ha bevettem egy szem Ibuprofen tartalmu tablettat?
Nem, ne aggódj!
És gratulálok a babához!
Nem, nem nagy baj! De a továbbiakban tartózkodj az Ibuprofentől, ha lehet a szoptatás végéig.
Egyébként én a pozitív tesztem előtti napon vettem be egy Algoflexet. Azóta 16 hónapos a Lányom és semmi, de semmi baja nem lett tőle!
Boldog baba várást!
Ibuprofen-tartalmú készítmények
Az ibuprofen ugyancsak kellő elővigyázattal ajánlott a terhesség alatt. A legnépszerűbb ibuprofen-tartalmú készítmények közé tartozik az Algoflex, a Nurofen, az Advil és a Melfen. Bizonyos szempontból ezek a gyógyszerek hasonlítanak az aszpirinhez, vagyis aki erre érzékeny, annál keresztreakciót válthatnak ki. Mivel az utolsó harmadban veszélyes lehet a magzatra, elnyújthatja a terhességet és a vajúdást, ebben az időszakban egyáltalán ne szedd. Legfeljebb tehát csak a terhesség korábbi szakaszában vegyél be ibuprofen-tartalmú fájdalomcsillapítót, akkor is csak rövid ideig, és csak olyan orvos tanácsára, aki tudja, hogy gyermeket vársz.
Nezd meg ezt a linket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!