Szerettem volna, most mégis kétségbe vagyok esve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mi a véleményetek! Sajnos most nincs a közelemben barát, családtag aki tanáccsal láthatna el ezért fordulok hozzátok! A férjemmel már felkészültnek éreztük magunkat egy gyermekre ezért rajta is voltunk az "ügyön" és most lett is pozitív teszt! Viszont teljesen elfogott a pánik, egyszerűen úgy érzem ez a gyerek most nem kell, pedig minden adott lenne! Szörnyen érzem magam, hogy most nem tudok örülni. Mitől lehet ez? Megkattantam?2013. jan. 15. 12:14
11/13 anonim válasza:
Ha már látod az UH-T, tényleg más lesz az érzésed szerintem. De azis lehet, hogy kell még hozzá egy kis idő.
Amikor az én tesztjeim pozik lettek (3), mindegyiknél fülig ért a férjem szája, én meg mondtam neki, hogy nem, de nézd, ez lehet, hogy nem is két csík, nem? Ő meg mondta, hogy de-de! Én meg arra gondoltam, hogy huhh, most bennem van valaki, és neki így vagy úgy, de egyszer ki kell bújnia...
Egyébként itt alszik mellettem a 3 projektből kettő termése. :) A harmadik a pocakban. Nekem pl most harmadik esetben akkor kezdett realizálódni az egész, amikor elkezdtem érezni, hogy mocorog.
Hajrá! Nagyon sok örömöd lesz még benne!!! ;)
12/13 anonim válasza:
Ne aggódj,teljesen normális,amit érzel:) Mióta az eszemet tudom,gyereket szerettem volna,végre eljött az az idő,hogy minden feltétel adott volt és belevágtunk.Tesztelés napján azt éreztem,hogy baba kell,most,rögtön,azonnal (pedig csak az első próbálkozós hónap volt) majd amikor két csíkos lett nem is tudtam,hogy örüljek,vagy sírjak.Másnap boldog voltam,utána meg teljesen kétségbeestem,hogy biztos jókor jött-e,jól meggondoltuk-e,felkészültem-e erre.Úgy éreztem,hogy nem is örülök,és bűntudatom volt szegény babával szemben.Szerencsére ezek az érzések elmúlnak:)) Pláne,amikor majd a 12.hetes ultrahangon látod,ahogy kalimpál a kis kezeivel,sírtam és nevettem egyszerre...Most meg már alig várom,hogy kibújjon és magamhoz öleljem:) Szóval nyugodj meg,az lenne a fura,ha nem aggódnál!El fog múlni:)Addig is kitartást!
13/13 anonim válasza:
Mi is terveztük a babát,már régóta szerettünk volna egy kis csöppséget.S nagyon hamar kétcsíkos tesztet foghattunk a kezünkben(pedig hormonproblémás vagyok,orvosi szakvélemény szerint csak segítséggel eshettem volna teherbe). Borzalmasan örültem kb.a 6.hétig...majd jöttek a meglepetések,amelyekre nem számítottunk:ikreket várunk!Hetekig eltartott,mire felfogtam,s elfogadtam.(állandóan azt hallgatom ismerősöktől,h nagyon nehéz lesz..stb..),s így persze halasztjuk a tavaszra tervezett lakásvásárlást..Minden borult! Továbbá a 6.héttől borzalmasan érzem magam,éppen a kórházba nem kerültünk még be.Ekkor hatalmasodott el rajtam a kétségbeesés,hogy én ezt így nem akarom,nem vagyok boldog,nem állok készen,soha nem lesz olyan életem,mint eddig.Nálam hetekig tartott(több mint 2hónapig) ez az érzés:(. El fog múlni,s elkezdődik a lelki felkészülés a baba érkezésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!