3 hónapos babám cicin alszik el. Nem szerettem volna valahogy mégis igy alakult. Hogyan tudom majd leszoktatni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 18:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem nagy probléma feltéve,hogyha téged zavar.
Nálunk is ez volt a helyzet,de amikor már egyre több időt töltött ébren a kisfiam,lassan leszokott róla.
Egy ideig még megmaradt az esti bealvás.
Amikor már többet játszott akkor szopi után játék és alvás.
Majd megint szopi, játék és alvás.Általában ez volt a napirend.
2/3 anonim válasza:
Miért baj az??? Ha a gyermekednek jólesik és örömet okoz mindkettőtöknek, miért ne.
Amúgy az én gyermekem 21 hónapos és imád cicin elaludni.
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam 5 és fél hónapos, egy darabig cicin aludt el mindig, de most már nem, viszont néha még elôfordul, hogy bealszik rajta. Szerintem ez nem baj, megnyugtatja ôket a cicizés, ne rágódj rajta, majd ha nagyobb lesz hamarabb jóllakik és nem alszik el rajta. Saját magától fog leszokni róla. Szerintem jobb, mintha sokat sírna a fáradtságtól és nem bír elaludni. Jó babázást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!