Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyok....

22 hetes kismama vagyok. Olyan rosszul esik, hogy az ismerösök, mind azt mondják, h alig van hasam, és azt hiszik, h 3-ik, max 4-ik honapba vagyok. Ez nagyon rossz. Más is van igy?

Figyelt kérdés
de tényleg nincs tul nagy pocim,nem tudom,h mikor indul be jobban a növekedés,de már én sem bánnám.mit tudok csinálni,h jobban nöjön?pedig sokat eszek.remélem nincs valami gond,h nem nö.
2009. aug. 29. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj, hidd el az sem jó ha túl nagy. Egyrészt úgy megbámulnak az utcán, hogy már idegesítő, a másik, meg hogy teljesen szétrepedt a bőröm. Ráadásul alig bírom el, a mosogatóhoz sem férek oda, szóval, ha a babával minden rendben van, akkor ne aggódj, sőt talán még örülhetsz is neki, hogy könnyebb kihordanod!!

Amúgy meg az sem jó ha hirtelen nő meg a hasad, mert akkor tuti kireped a bőr!

Sok boldogságot, és kellemes babavárást!!

36 hetes kismama

2009. aug. 29. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:

én is 22 hetes vagyok, de én pont fordítva vagyok úgy, nekem akkora pocakom van, hogy na.

hátulról viszont semmi nem látszik, de már van olyan terhesgatyóm, ami kényelmetlen lett cirka 3 héten belül

:(

pedig én meg vékony alkat és pici vagyok.

1 kiló jött fel csak rám eddig, a baba meg csak nő, mint a dudva

2009. aug. 29. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanezzel a problémával küzdök mint te.CSak én már 29 hetes vagyok és még mindig azt hallom nem csak ismerősöktől hanem rokonoktól sőt anyósoméktól rendszerint hogy jaj milyen pici a hasad és hogy jó lenne ha legalább szülésre 2300 gr. lenne a baba mert ők nagyon féltik stb.Van egy albérlőjük aki 16 éves és egy hónappal fiatalabb terhes és hogy neki már mekkora a hasa és így meg úgy.Én meg mondtam neki és kit érdekel a drága?Meg hogy csak úgy mondjam tegnap találkoztunk a férjem haverjával akin láttam hogy azt várja mikor szállok már ki az autóból és mindjárt a hasam nézte.Na és akkor ő is: a kolléganőmnek nagyobb a hasa.Én meg nemgyőzök magyarázkodni mindenkinek hogy több okból is lehet és hogy nem vagyunk egyformák.Már én is nagyon unom úgyhogy megértelek.Ja és a pennybe még kb. 2 hete figyelt fel rám a pénztáros hogy babát várok.Eddig nem látta,akkor gondolhatod mekkora az én hasam.

Fel a fejjel és ne törődj senkivel.Bocsi hogy hosszúra sikerült.

2009. aug. 29. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is mondogatják folyton, az elején zavart is.

De nem érdekel mit mondanak, az a lényeg, amit az orvos mond. Ha szerinte minden okés akkor mások miatt ne idegesítsd fel magad! Mondjanak amit akarnak.

27hetes km.

2009. aug. 29. 13:34
 15/17 anonim ***** válasza:

szia! ne foglalkozz vele! képzeld, nekem pont fordítva van! 22 hetes vagyok és azt hiszik, ikreket várok, vagy minimum mindjárt szülök... hát ez is elég rémes, de nem szabad vele foglalkoznunk!

jó babavárást!

egy 10 hónapos kisfiú 22 hetes terhes anyukája :)

2009. aug. 29. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is csak a saját példámat tudom hozni: magas vagyok és vékony voltam, amikor az első babámmal teherbe estem, nagyon gyorsan híztam, a 25. hétig még sem kellett terhesnadrág. Akkor lendült bele a hasam a növekedésbe, utána már szépen kerekedett, nem volt groteszkül óriási, de nekem épp megfelelt. Így is egy négy kg-os fiúcska volt bennem. Most várom a második babámat, most még vékonyabban estem teherbe és nem is hízok, a 16. hétig eddig egy kg jött fel rám. Az tény, hogy hamarabb kezd látszani valami (senki meg nem mondaná még most sem, hogy terhes vagyok, de azért már van egy kis pocim), de nem hiszem, hogy most sokkal nagyobb pocakom lesz.

Nézem a jó oldalát: nem repedt szét a bőröm, nagyon hamar visszahúzódott a hasam, utolsó pillanatig meg tudtam csinálni minden házimunkát, nem voltam különösképpen fáradékony, magam húztam a cipőm és még sorolhatnám. Ettől függetlenül mindenki látta jól az utolsó három hónapban, hogy babát várok, de helyet így sem kaptam a buszon, szóval ezt az előnyét nem tudtam kihasználni. :-)

2009. aug. 29. 19:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! 30 hetesen vették észre mások, hogy babát várok, addig egy kis pukli volt a pocakom, egy lazább póló eltakarta. A babám jól fejlődött, úgyhogy sose izgatott, mekkora a hasam. Most már belehúzott a növekedésbe, de még mindíg be tudom kötni a cipőmet és levágni a lábamon a körmöt, míg más kismama 24 hetesen már nem.

Egyébként ez így jó, mert a baba az első 2 trimeszterben "csak" grammokat hízik, majd a 3-ban már hetente több dkg-ot, és akkor kezd el a has igazán nőni.

35hetes pocis

2009. aug. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!