Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyok....

22 hetes kismama vagyok. Olyan rosszul esik, hogy az ismerösök, mind azt mondják, h alig van hasam, és azt hiszik, h 3-ik, max 4-ik honapba vagyok. Ez nagyon rossz. Más is van igy?

Figyelt kérdés
de tényleg nincs tul nagy pocim,nem tudom,h mikor indul be jobban a növekedés,de már én sem bánnám.mit tudok csinálni,h jobban nöjön?pedig sokat eszek.remélem nincs valami gond,h nem nö.
2009. aug. 29. 11:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés, hogy mekkora a pocid és a babád hogy fejlődik, ha nem mondtak semmi nyugtalanítot az ultrahang vizsgálatokon, akkor nincs miért aggódni, mindenkinek már méretű a hasa.
2009. aug. 29. 11:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez alkati dolog is. Én találkoztam olyan kismamával, aki a 7. hónapban volt és éppenhogy volt hasa. Teljesen normális méretű babákat szült, merthogy ikreket várt. Biztos nincs semmi gond, feltételezem rendszeresen jársz terhesgondozásra. Ne törődj a megjegyzésekkel és főleg ne idegesítsd magad emiatt.
2009. aug. 29. 11:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a 24.heti ultrahangra a terhesség előtti nadrágban mentem.Pár hétre rá kezdett nekem nagyon nőni.
2009. aug. 29. 11:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Emiatt ne aggódj én is mindig azon agyaltam miért ilyen kicsi a hasam..18 hetesen alig látszódott most vagyok 26 hetes és olyan nagyot ugrott észre sem vettem hogy nőtt csak amikor csináltam a képeket!Mással meg ne foglalkozz

mindenki azt mond amit akar a lényeg az hogy a babád jól érezze magát odabent az is lehet ,hogy egy hét alatt olyan sokat fog nőni majd el sem hiszed:-)a kedves ismerősök meg akkor majd azt fogják mondani hogy nem túl nagy a hasad?!Mindenbe belekötnek sajnos:S!

Boldog babavárást és szép gömbölyödést kívánok neked!

2009. aug. 29. 11:18
 5/17 anonim ***** válasza:

nagyanyám anno bekísérte a sógornőjét szülni és nagyanyámat akarták megvizsgálni. a gebe sógornőjén 9 hónaposan nem látszott semmi, nagyanyám meg mindig is dagi volt- baba nélkül is:)

szóval nyugi inkább röhögd ki őket

nekem volt pocim és egy vénasszony az utcán megkérdezte hogy honnan vettem ezt a gyereket mert ő nem látott terhesen. na nem mintha köze lenne hozzá....

szóval nyugi- vannak fura dolgok de ha szépen nő a baba nem mindegy hogy hogy helyezkedik a pocidban?:)

2009. aug. 29. 11:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Hanyadik terhességed ez? Mert van akinek az elsőnél alig van hasa, max az utolsó hónapokban nő meg (valószínűleg neked is az utolsó 2 hónap lesz jelentős növekedés szempontjából). De ezen mit kell aggódni, meg mi ez, hogy mit csinálj, hogy jobban nőjön?? Ne legyél már ilyen gyerekes.. ez hogy foglalkoztathat egy nőt? Örülj neki, hogy szépen fejlődik benned a gyerkőc, gondolom jársz orvosi ellenőrzésre, ennyi. A többiek meg mit tehetnek arról, hogy még nem görögdinnye a hasad, és ezért azt hiszik, hogy még félidős sem vagy. Ne már. Ezzel ne törődj.
2009. aug. 29. 11:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd megindul nőni!Én 30 hetesen kórházba kerültem és mikor mentem aa szívhangmérésre rámszólt a nővérke hogy csak 20. héttől lehet jönni!Annyira pici pocakom volt!Aztán szépen elkezdtem kerekedni 102cm volt mikor szülni mentem.Szóval nem volt óriási,és 2850gros egészséges kislányom lett!!
2009. aug. 29. 11:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a pocakméreted miatt! Nekem még a 9. hónapban is azt hitték, h a 6. hónapban vagyok, mikor közöltem h bocsika, de én már pár nap múlva szülök. Aztán megszületett a kisfiam, aki 3950 g volt és makkegészséges. Szinte senki nem hitt a szemének, még én is csodálkoztam, mert ő volt a 2. legnagyobb baba az osztályon. Amúgy előtte én is nagyon vártam h nőjön a pocakom, és nekem is rosszul esett, h nem néztek annyi idős terhesnek mint voltam. Ismerem ezt az érzést, úgyhogy megértelek. De tényleg vannak kismamák, akiknek csak a 6. hónap után indul meg jobban a növekedés, és mint látod olyanok is, akiknek végig viszonylag kicsi marad a pocikjuk, mégis nagy és egészséges baba van benne! És ez a lényeg, nem? Úgyhogy fel a fejjel!
2009. aug. 29. 11:23
 9/17 anonim ***** válasza:

Megértelek igaz az én problémám éppen az ellenkező. Mindenki azzal piszkál, hogy mekkora hasam van, igaz túlsúllyal kezdtem a terhességet de az összes 9kg-om a pocakomra meg a cicimre jött fel és ezért tűnhet nagyobbnak a pocakom. És nekem meg már abból van elegem, hogy mindenki azt kérdezi, hogy mikor fogsz szülni a jövőhónapban? Pedig novemberre vagyok kiírva.

Szerintem ne aggódj hiszen a vizsgálatok azért vannak hogy a problémákat kiszűrjék és ha gond lenne már tudnád. Egyébként egy másik pl. a szomszéd asszonyom aki szintén nem egy vékony alkat de kb. 2-3 héttel ezelőttig az ő pocija is akkora volt, hogy 3 hónaposnak nézték, de az utóbbi időben szépen megindult a pocinövekedése most meg őt is azzal piszkálják, hogy jó nagy lett a hasad. Úgyhogy ha nagyon felbosszantanak minket a végén együtt nevetünk ezeken. Boldog babavárást.

2009. aug. 29. 11:36
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.orvoshoz csak 2 hét mulva kell mannem.remélem,h minden rendben.kicsit megnyugodtam.köszi nektek
2009. aug. 29. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!