Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért rettegek ennyire?...

Miért rettegek ennyire? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Most várom a harmadik babámat és már nem jár a harmadik szüléshez gátmetszés. Az előző kettőnél volt+repedtem is.

Egyenesen rettegek, hogy szanaszét repedek és a babának is valami baja lesz.

2013. jan. 12. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy nem jár?
2013. jan. 12. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Ebben a kórházban a harmadik szüléstől már nincs gátmetszés.
2013. jan. 12. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát mit csinálnak? Végignézik ahogy repedsz? Már bocs, de ez rohadt felháborító.
2013. jan. 12. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem, h bárhol hagyják azt, hogy repedj, ha szólsz, hogy kérsz gátmetszést, és ha szükség van rá.
2013. jan. 12. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt dokitól tudod? Mert én ezt nem tartom ésszerűnek, hiszen nem véletlenül vágnak. Melyik kórház ez? Szerintem ilyen nincs...
2013. jan. 12. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de ez nem jár-nem jár kérdése.Ha orvosilag indokolt,mert szana-szét repednél KELL hogy metszenek,ez nem ilyen alapon működik.

Vagy nagyon félre lettél tájékoztatva (és most finoman fogalmaztam),vagy valami nem okés ott.Én mindenképpen utánajárnék,ha kell az osztályvezető főorvost keresném meg ezzel; vagy még feljebb mennék.Ilyen a világban nincs!

El is hiszem,hogy ki vagy borulva; ezt semmiképpen ne hagyd annyiban!!!

2013. jan. 12. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy félreértetted? Ők meg úgy gondolják azért nem vágnak, mert majd gátvédelemmel szülsz?! Engem az elsőnél vágtak, de a másodiknál ügyes volt a szülésznő, így nem kellett.
2013. jan. 12. 23:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Szombathely!

Hát nekem biztosan szükségem lesz rá, mert vágás mellett is repedtem.

Meg fogom kérdezni, de eddig minden harmadik babás anyuka azt mondta, hogy nincs.

2013. jan. 13. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én ilyenről nem hallottam. Az orvost kéne megkérdezned akihez mész th.gondozásra.Nekem 2.szülésnél azért vágtak mert az elsőnél is vágtak és a hegnél nem tágultam. El nem hiszem, hogy ha nem fér ki a baba akkor ne vágnának.Kérdezz rá!
2013. jan. 13. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyilvan ha szukseges akkor vagnak.Ahol en fogok szulni ott is azt mondtak a szules felkesziton,hogy 3.gyereknel nem szoktak gat metszest csinalni.De nem azert mert"nem jar' hanem mert altalaban nincs szukseg ra.De nyilvan ha indokolt akkor tojnak a gat vedelemre es vagnak.
2013. jan. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!