Egy hete nagyon fáj a fogam! Mostmár rettegek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Algopyrint vettem be.persze megkerdeztem a nőgyógyaszt szabad e.azt mondta igen de nem folyamatosan es nem 3x1sével.fogorvoshoz ma megyek de mégis félek h valami baja lesz a babanak.valakinek van tapasztalata ebben a témában.6hkm2013. jan. 8. 07:05
1/9 anonim válasza:
A babának a fogfájástól nem lesz baja, de ne vegyél be több gyógyszert ha lehet, és a fogorvosnak is mindenképp szólj a babóról!
Gratulálok és jobbulást!
2/9 anonim válasza:
Nekem is pont így a terhesség elején kezdett el nő i a bölcsesség fogam, ami begyulladt, bedagadt az arcom, szájzárat kaptam, nem tudtam kinyitni a szám, belázasodtam.
A fogorvos légette az ínyét a fogamról, hogy hamarabb kibújjon, minden nap mentem ecsetelésre. 1 hét alatt rendbe jött, a fogam is megmaradt!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem be mikor nem fájt nagyon,de amikor mar nem bírtam muszály volt.egy hete tart és kb 5-6 szemet vettem be ez idő alatt.egy nap egyet.csak sok helYen olvastam h nagyon ártalmas.
2013. jan. 8. 07:14
4/9 anonim válasza:
Miért kell egy hetet várni??? Ha faj, azonnal fogorvos.
5/9 A kérdező kommentje:
Mert szabadságon volt az orvos
2013. jan. 8. 07:27
6/9 anonim válasza:
Ja, ok. Egyebkent gyogyszer helyett kiprobalhatod, hogy szegfuszeget ragcsalst. Elzsibbad tőle a szád, mintha injekciót kaptál volna.
7/9 anonim válasza:
Ha szabin van az orvos, akkor lehet menni másikhoz, aki helyettesíti!
8/9 anonim válasza:
Szerintem is menj orvoshoz.Bármelyikhez.Utána majd arra gondolsz milyen jó,hogy elmentél és már nem szenvedsz.Én úgy vagyok vele,hogy gyorsan túl lenni rajta mint napokig szenvedni.Az sem jó a babának ha szenvedsz.
9/9 A kérdező kommentje:
Kihuzták! :-)
2013. jan. 8. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!