Mért rettegek ennyire?
Félek, hogy vmi baja lesz a babámnak. Annyi mindent olvasni, hallani.
Ő lesz a harmadik baba, aki ráadásul két lány mellé egy fiúcska:) és spirál melltt fogant. 15 hetes.
Ezen csak úgy tudsz változtatni,hogy nem olvasol el rossz dolgokat,és nem hallgatsz meg rémtörténeteket!!Csak bízz a terhességedben.Írod,hogy spirál mellett fogant.Szóval nem tervezett baba volt,de ő még is akart jönni és jött is :) Én úgy vagyok az ilyen dolgokkal,hogy mindennek oka van.A jó Isten adott nektek egy harmadik babát,és nem azért adta,hogy a terhesség alatt meg elvegye.Gondolj pozitívan a terhességedre,és zárj ki minden rosszat az életedből!!Csak pozitívan gondolj a babádra,ő tudja,hogy szereted és várod,és ő is szeret téged,nem fog elhagyni SOHA!!Boldog babavárást!! :)
15+3 hkm
Köszönöm aranyos vagy:)
Egyébként én 15+2 vagyok, majdnem mind te.
én is rettegtem ettől és sajnos bekövetkezett a baj.
Ne gondolj rosszra, csakis jó dolgokon gondolkozz!
A gondolatoknak erejük van. Próbálj meg pozitívan gondolkodni, és akkor nem lesz semmi baj! Ha folyton szörnyűségeken kattogsz, akkor bekövetkezik a baj! Szóval csak szépeket és jókat gondoljál, élvezd a terhességed, tervezgess, hogy milyen ruhákba fogod öltöztetni, képzeld el, miben lesz más mint a kiscsajokkal, és ami a legfontosabb! Apával beszéld meg a félelmeidet. Nincs jobb annál, minthogy a férfi, akit szeretsz és megbízol benne, szépen átkarol és megnyugtat, hogy nem lesz semmi baj, mert ő vigyáz rátok! :)
Nyugi!
Boldog babavárást!
39 hkm
5-ös, nagyon-nagyon sajnálom:(
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!