A 13. hét mennyire veszélyes vetélés szempontjából? Na nem a 13-as szám miatt kérdezem, hanem mert állandóan rettegek, hogy valami baja lesz a babának.
Egyébként minden rendben van, legalábbis egy hete az uh-n az volt.
Éjjel viszont arra ébredtem, hogy nagyon fájt a hasam, ami reggelre elmúlt. Lehet, hogy nem is a méhem fájt, hanem a beleim...nem tudom, mindenesetre szorongok.
Valószínű, hogy azért van ez velem, mert iszonyú hajszás az életem. Munka után loholok a gyerekért az oviba. HÉtközben egyszer 5-8-ig suli, pénteken 2-től 8-ig suli, szombaton 9-től 4-ig suli. Minden nap háromnegyed 6-kor kelés, marad a vasárnap, akkor meg a háztartás.
Egyszerűen nem birom már...Sokat vállaltam asszem.
Bármikor történhet vetélés, elhalás.
13 hetesen pedig még semmit nem kell látni a hasadon. Nekem a 17. héten kezdett el nőni, de van, akik még ma sem veszik észre, hogy terhes vagyok, és a kicsi mégis jól fejlődik.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!