Kíváncsiság? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Van aki kismama létére nem tudta le tenni a cigit?
Mennyit szivsz egy nap?
Minden rendben van veled/babával?
Hány hetes vagy?
2013. jan. 12. 15:54
1/2 anonim válasza:
Én letettem, de egy ismerősöm végig cigizett! Hát nem mondom, h nem tartom rossz dolognak, hiszem, ennyit meg lehet tenni a saját gyerekünkért!!!! De mindenki maga ura ugye!
Szóval! Ő végig cigizett, 37.hétre született a fia teljesen átlagos súllyal, minden rendben volt vele, most 5 éves, teljesen egészséges kisfiú! De ne ebből indulj ki, lehet bármi rossz is! Gondolj bele, hogy mikor elszívsz 1 szál cigit, azt ő is szívja és kevesebb oxigén jut neki, plusz a méhlepény öregszik, ami táplálja a babádat, és ha az befuccsol idő előtt, akkor nem tud elég táplálékhoz jutni... Szóval gondold át!
Üdv: 10hós baba anyukája
2/2 anonim válasza:
A sógornőm mindkét gyerekével végig cigizett. Mindegyik állandóan légúti beteg, a nagy 4 éves a kicsi 10 hós, a nagynak most veszik ki az orr manduláját mert állandóan fáj a füle, a kicsi köhög, hetek óta, de inkább hónapok óta, kórház-rendelő-magán orvosok, ezt a háromszöget járják folyamatosan. Mindkét oldalon egészséges családtagok vannak. Szerintem egyértelmű, hogy a cigitől van. 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!