Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miben fogtok jarni ha huvosodi...

Miben fogtok jarni ha huvosodik az ido? Mit lehet venni ami beeri a hasamat es a vallamon nem 5 szammal nagyobb? (nem szeretnek kismama kabatra annyi penzt kiadni, mert november 3-ra vagyok kiirva s arra a rovid idore)

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Január 23-ra vagyok kiírva. Én az ősziesebb kabátokat már most sem tudtam begombolni, gondoltam mi lesz szept. végén, okt.-ben? Vettem bálásban olyan őszi kabátot, ami mell alatt vágott, és kaptam egy kötözős ballon kabátot, amit eddig nem szerettem,de lehet, hogy inkább hordom majd, mint vegyek.

Téli kabátot is bálásban vadászok, azt mondta a hölgy, hogy szokott náluk lenni olyan, ami alul bővülős (nem tudom, hogy az A vonalúra gondolt e) és kismamák is szokták vinni. Majd meglátjuk.

Boldog babavárást, azzal a tirpák válaszolóval meg nem kell foglalkozni. Mostanában irreális válaszok is vannak és tényeken alapuló, bizonyított válaszok is le vannak pontozva. Biztos valami ŐsBunkó.

2009. aug. 28. 12:44
 12/12 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat mindenkinek...es kellemes,egeszsegben eltoltott babavarast
2009. aug. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!