Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes kismama vagyok....

35 hetes kismama vagyok. Orvosom nem vizsgalt meg alulrol november ota. Azt mondja azert, mert beindulhat a szules. Masnak is mondta mar ezt az orvosa? Nem veszelyes ha nyitott a mehszajam?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is 36 hetes km vagyok és engem is egyszer nézett meg az orvos 24 hetesen , amikor elkaptam egy fertőzést és azóta nem. A méhszáj kinyilása nem veszélytelen bár nekem az első terhességemnél az vérzéssel járt 33 hetesen, de semmi problémánk nem lett belőle. Szerintem ne aggógj már 4-5 hét van hátra, hamar eltelik. Könyyű szülést kívánok.
2009. febr. 25. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
nem
2009. febr. 25. 18:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden alkalommal megvizsgált, és adta a minősítéseket: 3000, 2000, 2100. Pedig sima SZTK rendelésre jártam. Nem volt kellemetlenebb a többi vizsgálatnál, és én így nyugodtabb voltam. De tényleg van olyan doki, aki nem vizsgál. Nekem semmi gond nem volt a terhesség alatt, nem véreztem vagy ilyesmi. Ha nálad volt ilyen gond, lehet, hogy ezért.
2009. febr. 25. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem először a 38. héten vizsgált meg alulról, akkor 1 ujjnyira nyitva voltam, de végig panaszmentes terhesség volt, a baba egészséges 39. héten született. Én kifejezetten örültem, hogy nem turkál bennem.
2009. febr. 25. 18:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 29 hetes vagyok,mivel táppénzen vagyok 2 hetente járok.Nekem mindig van hüvelyi vizsgálat és vizeletvizsgálat is,sőt szívhangot is mindig néznek.

De úgy látszik orvosa válogatja!

Nyugodt babavárást!

2009. febr. 25. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez bátor dolog a doki részéről. Mert mi van ha nyitva van a méhszáj és már csak akkor derül ki amikor baj van, ahelyett, hogy megelőzhette volna. Szerintem ez nem túl jó hozzáállás. Ettől még nem indul be a szülés. Én 38 hetes vagyok és minden hónapban megvizsgált az orvosom és még most is zárt vagyok. Már régen rossz, ha ettől a vizsgálattól beindul a szülés.
2009. febr. 25. 19:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is sztk rendelésre jártam, nem volt fogadott orvosom, két hetente jártam vizsgálatra és kb a 20 héttől minden alkalommal megvizsált alulról, és szívhangot is nézett mindig.
2009. febr. 25. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden alkalommal megvizsgál alulról. Kb. 3-5 hetente. Most vagyok 29 hetes.
2009. febr. 25. 21:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Azt hiszem van mire rakerdeznem a dokimnal, folleg,hogy a 36. heti vervetelre se kuldott, azt is feleslegesnek tartja? Ahany orvos annyi fele? Azt hittem a vizsgalatok-ellenorzesek legalabb egyeznek mindenkinel :(
2009. febr. 25. 23:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!En 33 hetes kismama vagyok,engem a dokim a legelsö alkalommal amikor kiderült hogy terhes vagyok vizsgält meg alurol,es a 29dik heten,de akkor is csak azert mert panaszom volt!!Tegnap voltam nälla(vett vert,es azt mondta ez volt az utolso vervizsgälat),es majd äprilis 1-en kell mennem legközelebb.En ausztriäban elek,de nagyon megvagyok elegedve a dokimmal,es az itteni "rendszerrel",mert nincs agyonra komplikälva az egesz!!

Kivanok neked,toväbbi szep babaväräst

2009. febr. 26. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!