35 hetes kismama vagyok. Orvosom nem vizsgalt meg alulrol november ota. Azt mondja azert, mert beindulhat a szules. Masnak is mondta mar ezt az orvosa? Nem veszelyes ha nyitott a mehszajam?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 18:11
11/14 anonim válasza:
Szia
Én minden hónapban megyek a magándokimhoz és mindig megvizsgálta a méhszáj állapotát, igaz eddig teljesen zárt voltam.
35 hetes kismama
12/14 A kérdező kommentje:
szia! en is kulfoldon eltem, de nekem az itthoni terhesgondozasrol az a tapasztalatm/velemenyem,hogy tul van bonyolitva.
Ha pedig kiderul, hogy kulfoldon eltem/elek szinten mas a hozaalas,esetleg az arak is sajnos :(
2009. febr. 26. 09:45
13/14 anonim válasza:
Szia!Én 28hetes vagyok.Engem sem vizsgál,bár nincs is semmi panaszom.Vizeletet és szivhangot nekem is mindig néznek.Én ugy tudom,csak akkor vizsgál meg ,ha panaszod van.Nyugodt babavárást!-Egy debreceni kismama
14/14 anonim válasza:
Szia! A vérvételt azt mindenképpen csináltasd meg. Képzeld mikor én szültem és kértem edát először nem akartak adni, mert hogy az utolsó vérvételi eredményem 2 nappal több volt mint egy hónapos. Csak akkor adnak ilyet ha a vérképed kevesebb mint egy hónapos. Nekem ott szülés közbe vették le a vért és csinálták meg gyorsab a labort, csak utána kaphattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!