Miben fogtok jarni ha huvosodik az ido? Mit lehet venni ami beeri a hasamat es a vallamon nem 5 szammal nagyobb? (nem szeretnek kismama kabatra annyi penzt kiadni, mert november 3-ra vagyok kiirva s arra a rovid idore)
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 09:30
1/12 anonim válasza:
Mi van? Ékezeteket elvitte a macska!!!
2/12 anonim válasza:
Kedves első! Ha nem tudsz okosat írni, akkor hülyeségeket ne írj... SZerinted ezzel megoldottad??? Kedves kérdező! Rám jók voltak a pulcsijaim be tudtam őket cipzározni és a mellényem is, úgy hogy nem húztam fel, mindig kocsival jártam és nem időztem kint a hidegben, ha nincs autód akkor rosszabb helyzetben vagy! Esetleg nem tudsz ismerőstől kölcsönkérni? H meg nincs olyan hideg vegyél fel egy pulcsit és rá egx ponchot az utána is jó lesz és el fér benne a pocid! Sok boldogságot a babyhez!
3/12 anonim válasza:
én dec. végére vagyok kiírva, de nem aggódom ezen, bandázs, vastag kardigán, ilyesmi, próbálok majd rétegesen öltözni. én sem szeretnék emiatt egy tök új kabátot venni.
4/12 anonim válasza:
Mi az a poci az valami pocok féle? Wazze benned rágcsáló van?
5/12 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor vegyél egy melegebb, őszi poncsót! Belefér a pocakod is és szülés után is hordható.
6/12 anonim válasza:
Az előző vagyok. Most nézem, hogy már előttem is javasolták a poncsót. Elnézést az ismétlésért! :-)
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat nem is tudom hogy nem jutott eszembe a poncho:)koszi
2009. aug. 28. 10:00
8/12 A kérdező kommentje:
ja es kivancsi lennek ki lehet ez az inteligens WAZZE aki annyira humoros hogy meg a valaszolok valaszaira is valaszol.
2009. aug. 28. 10:03
9/12 anonim válasza:
Én jan.12-re vagyok kiírva, úgyhogy jó sok időt kell hidegben, nagy pocival töltenem. Én is arra gondoltam, hogy a ponchom jó lesz, vagy esetleg a réteges, meleg öltözet+kigombolt kabát. Mert új óriás-kabátot én sem hiszem, hogy fogok venni. de eszembe jutott az a megoldás is, hogy magam köré tekerek egy vastag plédet, elég nagy feltűnést keltenék :-).Üdv 20h+6napos
10/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én amúgy is teltebb vagyok az átlagnál, és szerencsére A-fazonú télikabátom van. Márciusra vagyok kiírva, és remélem be fog érni a kabátom.
Ha nem, akkor meg veszek egy másik A-vonalú kabátot, ami majd beér, és azt is tudom utána hordani.
Nem kell feltétlenül drága ruhákra költeni, csak azért, mert rá van írva, hogy "kismama". Egy csomó pulcsim van, ami rám fog jönni még akkor is, ha 20 kg-t hízok. Csak pocaknadrágból gondoltam, hogy veszek 3-4 db-ot.
Nektek is ajánlom az A-vonalú fazont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!