Nektek hogy tetszik a Letícia név?
1. vagyok. Hú, ezzel a vezetéknévvel már bajosabb. Pont ezért kérdeztem, hogy mi a vez.név.
Engem anno kitanítottak, hogy kell ker.nevet választani, hogy harmonikus legyen az egész. Hadd vezessem le :)
- Hosszú vez.névhez rövid ker.név illik. A tied 3 szótag, sok betű, így egy rövidebb ker.név lenne ideális hozzá.
- A hangzók jó, ha kicsit ellentétesek. A te vez.nevedben erős hangzók vannak (k,t,c,r,p), ehhez jól passzolnának a lágyabbak (m,n,l,j)
Szóval összességében a Letti jobb lenne, mint a Letícia. Vagy Lotti. Vagy Lili. Lea, Lia, Léna, Méda, Nina, Janka, Jáde, Jázmin. Ilyenek :)
A Letíciával sem rossz amúgy, és persze ha ezt szeretnéd, add nyugodtan, sosem fog miatta szégyenkezni a babó, de mondjuk macerás lesz leírnia, és tényleg hosszú így a név.
Amiket javasoltam, azok közül nem tetszik egyik sem? Csak érdeklődöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!