Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első ultrahangon lehet...

Az első ultrahangon lehet képet kérni? Ti kértetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ugyan nem kértem, de kaptam :) a doki magától adott, azzal a kijelentéssel, hogy az első fotó a családi albumba :) aranyos volt nagyon
2013. jan. 8. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálunk lehetett. Szerintem mindenhol adnak. Kérnem sem kellett úgy adtak. De máskor is adtak ha említettem.
2013. jan. 8. 19:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 6 hetesen kaptam az első képet a ,,babáról,, és nem kértem,hanem magától adta a doki ajándékba :)

23 hkm

2013. jan. 8. 19:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia! A mi dokink is magától adott képet!
2013. jan. 8. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha magándokid van ad. Ha nem, be kell fizetni a csekket, amit kérsz, és azt viszed magaddal UH-ra, és akkor adnak.
2013. jan. 8. 19:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Dokija válogatja, van aki ad csak szipla uh vizsgálatnál is, nem kell terhesnek lenni. De ha kérsz, biztosan fog adni!
2013. jan. 8. 20:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszike!! Holnap megyek az első vizsgálatra Sztk-ba! Igaz ott ki van írva az ajtóra hogy előre kell jelezni, csak azt nem tudtam hogy az első vizsgálatnál is adnak e?!!
2013. jan. 8. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ez irtó hülyeség amit írtál. Nekem nincs magándokim és az első alkalommal kérés nélkül adta és semmilyen csekket nem kellett befizetnem!!!!! Sőt a 12. hetin is kaptam a 24. hetin is a 18. hetin csak azért nem mert elfelejtettem kérni. Most megyek a 32. hetire és akkor is fogok kapni és csekkekről szó sincs!!!! Miért kellene csekket fizetnie???? Tb-vel jár az uh is!
2013. jan. 8. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is kaptam, a doki szó nélkül adott, párom is meglepődött ezen, azt hitte kérni kell, amit még nem terveztünk.
 10/14 anonim ***** válasza:
bocsi már nem utolsó hanem 5. hozzászóló :)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!