Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet baja a babának?

Szerintetek lehet baja a babának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarok egy fárasztó kismamának tűnni,de leírom az esetem és nagyon megköszönném ha a véleményeteket leírnátok és nem bántanátok.

Most nemrég bundáskenyeret ettem,mert nagyon kívántam.Nem vettünk kenyeret azzal a tudattal hogy van itthon.Kétfajta kenyér is volt.Az egyiket észre vettem hogy már penészes de a másiknak úgy láttam még nem volt baja,de mintha az rémlene hogy régebbi kenyér volt mint amelyik penészes volt.A dátum nem volt rajta mert azon a dróton szerepelt amelyikkel össze volt kötve a szája.2 szeletet ettem meg,de utánna teljes "letargiába" estem hogy mivan ha már az is elkezdett penészedni csak nem vettem észre.Nemtudom hogy jobban jártam volna e ha inkább nem eszek vagy nem lesz semmi gond?

Mégegyszer tényleg nem nyafogni akarok csak a férjem már alszik és nem tudtam vele is megnézetni a kenyeret hogy jó e még szerinte is,de eléggé megkívántam és éhes voltam így megcsináltam.Aki válaszolna nekem azt szépen megköszönném.29 hetes km.

2009. aug. 27. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez miatt nem lesz gond.Sok mindent megeszünk,megetetnek velünk,ami nem jó,nem is tudunk róla.Gyomorsavad elintézi,benned már nem fog penészedni tovább.Máskor vegyél friss kenyeret,vagy nézd meg jól,mielőtt megeszed.
2009. aug. 27. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
:) Én is ettem terhesen penészes kenyeret, csak akkor vettem észre, mikor egy szeletet már megettem, és vágni akartam még egyet. De hát ilyesmitől a pocakban lévő kis drágáknak semmi bajuk sem lesz! :)
2009. aug. 27. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmi rosszat nem tettél, máskor majd vegyél frisset.

Nyugodj meg és aludj jól.

2009. aug. 27. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
De jó hogy írtatok!!!Nagyon hálás vagyok és meg is nyugodtam egy kicsit.Nem szokott előfordulni velem ilyesmi csak ma egész nap pesten voltunk és csak az volt bennem hogy van itthon kenyér tehát az nem kell és most meg szembesültem a szomorú iazsággal.Mégegyszer köszi!!!!
2009. aug. 27. 21:07
 5/11 A kérdező kommentje:

MÉgegyszer köszönöm lányok hogy írtatok!!!!!

Mindenkinek szép és jó éjszakát!

2009. aug. 27. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked is jóéjt! :) És semmi bajotok nem lesz, én még romlott gyümölcslevest is kaptam nagy pocakosan (étteremben). Csak a felénél vettem észre, h nem stimmel valami. Nekem hasmenésem lett tőle, de a gyerek ebből nem érez bent semmit :)
2009. aug. 27. 21:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor az az étterem is kedves hogy kismamának ilyen ételt felszolgált!Nem semmik.És szóltál nekik vagy valami?

Igazából reménykedek a szervezetemben hogy csak csak kiszűri a káros cuccokat.De lehet hogy most butaságot mondtam.

2009. aug. 27. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Nektek élvezet mindenen aggódni? "megégettem a kezem és terhes vagyok, mi baja lesz a gyereknek?", nem eszik 100ml-t csak 99-et.:S Úristen!", "a kutya ránézett a gyerekre, vigyen orvoshoz?", "nem fog belehalni a sokkba, hogy egy órát a nagyi vigyáz rá?". Kezdem úgy érezni, hogy az anyák összeesküdtek, hogy ne akarnak boldogan és nyugodtan élni! -.-" Hát ti tudjátok...

Megnézted a kenyeret, nem? Már a szagánál meg lehet érezni ha penészes, vagy az első falatnál!

2009. aug. 27. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Szia! A penésztől nem lesz semmi bajod, nem terjeszt betegséget, csak esztétikailag rontja a péksütit, kenyereket. Mivel nem szép látvány, ezért nem esszük meg. Azért legközelebb nézd meg jobban. :)

Nem feltétlen penészedik be hamarabb az a kenyér, amelyik előbb jár le. Én is vettem olyan kenyeret, aminek volt vissza 4napja (szeletelt), és másnap dobhattam ki.

Egy pék kismama

2009. aug. 27. 23:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia Kedves pék kismama!

Köszönöm neked is hogy írtál!!!

2009. aug. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!