Napi szinten görcsöl a hasam lehet baja a babának? 8 hetes vagyok!
Sziasztok!!!! Nem tudom mitöl de begörcsöl a hasam szinte minden nap a hányinger és az émelyygés ellen van valakinek valami jó tipje???!!! De olyan ami nem káros mint a cola!!!!
Köszi
Magne B6, max 3x2 szem/nap
Görcsre is és hányingerre is jó+ ha szereted a gyömbért az is kiváló hányingerre.
Hányingerre tökéletes a gyömbér!! Nekem az jött be!
Vegyél friss gyömbért, reszeld le, és rágcsáld, vagy forrázd le vízzel, és iszogasd teaként.
Ekkortájt még én is napi szinten görcsöltem, olyankor lefeküdtem, összehúzódzkodtam, kerestem másik pózt, ha az sem használt, tűrtem, és mondogattam, hogy minden OK lesz! A 10. hétig tartott, addig napi szinten volt. Én Mg-ot szedtem rá, az lazítja a méhszalagokat, de nem sokat használt.
B6 vitamin hányingerre jó, meg nekem bejött a citrom is, illetve a jégkockaszopogatás, friss levegővel vegyítve. :)
Esetleg próbáld ki a mentolos rágót, vagy pl nekem a jéghideg szénsavas víz is sokszor jó volt. Kísérletezz bátran. A gyömbért nem próbáltam. Homeopátiás golyók is vannak, ha érdekel, gyógyszerész segít.
Kitartás
Émelygés és hányinger ellen nekem a pisztácia vált be a legjobban. Csak pár szemet ettem, és máris jobb lett.
36+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!