Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhes vagyok és...

4 hetes terhes vagyok és reggelente görcsöl a hasam. Ez normális? Ugye nem lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj! Nincs baj. Csak el kellene kezdened szedni Magne B6-ot. Én is nagyon görcsölős voltam az elején. Én napi 2 szemet vettem be. A görcsök elő szoktak fordulni. Minden jót kívánok!
2008. dec. 18. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Gratula a babához! A görcsök még az elején (főleg 4 hetes terhességnél) attól vannak, hogy ilyenkor lenne a menstruációd és a szervezet még nem állt át, az produkálj a görcsöket. Ez 1-2 hét alatt elmúlik. Aztán később a méhszalagok fognak nyúlni, attól fogsz érezni kis görcsöket, de ezek is teljesen természetesek. Persze csak addig nem baj a görcs, amíg nem túl erős és nem vérzel.

Szóval ne aggódj, nem lesz baj; boldog babavárást!

2008. dec. 18. 09:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat most megnyugodtam egy kicsit!puszi
2008. dec. 18. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!