Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lágyéksérv és terhesség?

Lágyéksérv és terhesség?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet velem, de hol a jobb hol a bal oldalam fáj. 39hetes kismama vagyok. 2.gyermekemet várom. Szerintem nem sérv, semmi nem türemkedik ki, de nem tudom mi lehet. Éjjelente elnyomom, hol ezen, hol azon az oldalon, és keményedésekkor is fáj. Hogy fogok így szülni? Nagyon félek.....
2009. aug. 27. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már műtötték a lágyéksérvemet, és nem volt kitüremkedve. Olyan érzés mintha késsel hasogatnának, és nem tudsz kiegyenesedni sem annyira fáj. Ha ezt érzed akkor az.

Húzódik szerintem, vagy valami idegszál. Ne aggódj, már nem sok van hátra, és nem ez lesz a legnagyobb fájdalmad hidd el!

Sok szerencsét!

Üdv:

31 hetes

2009. aug. 27. 20:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. És megkérdezhetem h neked is felváltva fájt, hol a jobb hol a bal oldalon?

Amikor éjjel erre a fájdalomra kelek akkor alig tudok megmozdulni. Szültem mát egy gyerkőcöt, akkor ilyen nem volt....Félek h ha fájás közben rámjön ez a fajta fájdalom is, azt nem bírom ki.....

2009. aug. 27. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

szia4

Írok még jobbat. Nekem kezdődő sérvem van, kidudorodással. Terhesség alatt elmentem dokihoz, aki megvizsgált és közölte : ez még nem igazi sérv, és szülhetek vele. Normál hüvelyi úton szültem és nem fájt... de a következő baba előtt azért még1x megnézetem....

2009. aug. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!