Melyik budapesti (vagy környéki) magánklinikát javasoljátok?
A dr.Rose-ben mi sem voltunk még,lehet elmegyünk megnézni,de ha csak valami nonplussz ultra kellemes csalódás nem ér,nem hiszen,hogy az a mi tökéletes helyünk.
A Róbert tényleg olyan kinézetre,mint egy állami felújítva,de hozzáteszem sokkal kedvesebbek voltak,mint a Maternity-ben,szóval a szülésznő és az orvos személye nekem kellemes csalódás volt nagyon...
Telkiben nem voltunk még jövő hétre tervezem,hogy elmegyünk megnézni.
Melyik orvost javaslod?
A távolság meg nem városi legenda... vagy igen? :)
Az viszont igen, zavaró, hogy a Maternityben kikötések vannak a szülést illetően. A gátvédelem - metszés úgy olvastam orvostól függ, de ennek még én is utánakérdezek.
Én úgy tudom van inkubátor,újszülött gyógyász.
A "babával van valami"-t pedig nem igazán értem.
Mindenféle rendellenességet már uh alapján lehet szűrni,olyat én még nem igazán hallottam,hogy egy kisbaba időre megszületik,kellő súllyal,előtte mindenféle uh rendben,és s.o.s vinni kell a sote-ra...
Szóval ezeket a riogatásokat a Telkivel kapcsolatban őszintén nem értem..
Bár személyesen nem voltam,de a videók és fórumok alapján is profik
Nekem a Maternityvel kapcsolatban csak annyi aggályom van,hogy túl streril,az orvosok nagy része Sote I-es volt,ami lehet szuper,csak szerintem ők nem azok a gátvédelem,természetes szülés,stb."féle" orvosok.
Én meg olyan helyet-dokit keresnék,akinél erre lehetőség van,ugyanakkor szakmailag is jó,tehát egy császárnál se veszti fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!