Melyek azok a dolgok, amelyeket javasoljátok beszerezni a baba születésére? (az alapokon kívül), ami segített nektek). pl. játszószőnyeg? . Első babát várjuk
A játszószőnyeg jó, de kapkodni nem kell vele, mert az elején még nem nagyon fogja értékelni!
Az én fiam pl. az elektromos hintát imádta, nem bántam meg,hogy megvettük, mert amikor szegény üvöltött a hasfájástól, csak egy nyugtatta meg!
Nekem ez a listám volt (van közte olyan, ami a mamának kell) (téli baba):
Takaró 2db
Gumilepedő (frottír, pamut)
Gumilepedő szigetelésre
Textílpelenka
Kiságy
Pelenkázó
Sterilizáló edény
Melltartóbetét
Elől gombolós hálóing, pizsama
Szoptatós melltartó
Kézi fejő
Cumisüveg
Babavíz
Cumi
Légzésfigyelő
Pelenkatartó szemetes
Babakocsi
Autó hordozó
Kombidressz 5db
Rugdalózó 8db
Pulóver
Meleg nadrág
Textilcipő, 2pár
Pamutsapka min.2
Hálózsák
Meleg, bélelt overall
Meleg sapka
Pólya
Kád
Kád állvány
Vízhőmérő
Körömvágó olló
Popsikrém
Törlőkendő
Pelenka
Fültisztító
Orrszívó
Digitális lázmérő
Púder
Párologtató
Hordozó kendő
Szoptatós párna
Szoptatóspárna, csak azzal tudtam szoptatni.
Játszószőnyeg, plüssök, rágókák helyett egy elektromos hinta.
A hintát rögtön tudja használni, miután haza vittek a kórházból, nagyon jó hasfájásra, altatásra, megnyugtatására, viszont a játékok csak 3-4-6 hónaposan érdeklik majd.
Paplant nem vennék, csak hálózsákot.
Nadrágot felsővel sem vennék csak egybe rugdalózót.
Cumisüveg mikrós sterilizáló! Fazékban főztem ki a cumisüvegeket, tönkre is mentek, mind matt, kopott lett, olyan mintha ezer évesek lennének, a mikrós sterilizálóban meg szép fényesek maradnak.
Elektromos Avent mellszívó. Kézzel fejni, meg kézi mellszívó all fejni rémálom volt, a kezem begörcsölt, nagyon lassan ment.
Most várom a második babám, ezek nélkül nem tudnék meglenni :)
Ami felesleges párásító, elég télen bentre teregetni, már Párás a levegő!
Kézi orrszívó, semmit sem szív.
Pelenka tartó szemetes, felesleges pénzkidobás, naponta viszem le a szemetet, nem fogom egy hétig a gyerek szobájában tartani a sz@ros pelenkát.
Kis paplan kis párnával, annyira merev a baba takaró, aminek mintás huzata van, nem lehet vele normálisan be takarni a gyereket, a párna sem kell 2 évig, Mire kellene az ágynemű szett, a paplan kicsi!
Plüssök, soha eggyel sem játszott a gyerek, csak porfogó volt.
Rágókák az sem rágta, némelyik olyan nehéz volt, megfogni sem bírta!
A párásító egyáltalán nem felesleges!
Hidegpárásítást csak géppel tudsz csinálni, a kiteregetett ruháktól max trópusi pára lesz a lakásban, ami nagyon nem tesz jót a picinek. A hidegpárásítás nagyon jó, tisztítja a légutakat, nagyon sok felső légúti megbetegedés elkerülhető vele, mi csak a lányom 10 hónapos korában vettünk ilyet, de nagyon megbántam, hogy nem korábban. Panelban lakunk, aranyat ér! És sóoldatot/Salvus vizet is lehet bele tenni, nagyon egészséges nekünk felnőtteknek is.
Ja meg a rezgő pihenőszék nálunk is aranyat ért!
Játszószőnyeget mi soha nem használtunk, felesleges volt, el is adtuk. Inkább leterítettem egy plédet a szőnyegre, és játszóhidat meg mindenféle játékot leraktam, jó nagy helye volt, élvezte:)
bocs az offért!
Anyukák,melyik rezgőszéket ajánljátok? köszi
Bármelyik jó, ami újszülöttkortól használható, és rezeg:D
Nekünk fisher price volt, de van még millióféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!