Mit gondoltok erről a játszószőnyegről? Megéri? Volt valakinek ilyen?
6000 Ft-t ez túl sok.
két lányom van, a kisebbik most 4 hós. A játszó szönyeg szönyeg része nem sokat ér, hamar felgyüri, beleakad. inkább az ív a lényeges amit fölé tudsz tenni és ezt imádják nézegetni. DE egyszerre max 1-2 játéknak szabad ott lógnia, mert egyébként nem fogja érdekelni. Egyébként is a babakorban mindig csak 1-2 játék legyen elötte, mert amúgy bele zavarodik, nem képes még egynél több dologra koncentrálni.
szóval 4000-6000 ft körül már lehet kapni íveket, vagy kisebb szönyegeket újonnan.
mí úgy kaptuk rokontól a szönyeget, de csak az ívet használom mert nagyobik lányom többször bele keveredett a szönyegbe. az íven is csak egyetlen játék függ.
Szia, ha megengedsz egy apró észrevételt, ez egy nagyon szép és lányos játszószőnyeg de ha a lényeg a gyerek figyelmének hosszabb ideig történő lekötése, azt vedd figyelembe hogy legyen minél színesebb, minél többfunkciósabb, csíkos, pöttyös,van tükör, esetleg beleépített zajkeltő, világítás és ha majd mozog a baba, akkor is lekösse a figyelmét. Nagyon ajánlom a tiny love játszószőnyegeket, mi kettőt is vettünk használtan, pl itt nézd az első képen lévőt:
ki lehet fogni jó áron őket. Kb 10-11hósan csomagoltam össze, addig érdekelte. Amit linkeltél az szép és kb ennyi.
Ahogy előttem írták, ezen csak feküdni tud, nem tud mivel játszani a gyerek!
Olyan kell, ami fölött van egy híd, amiről játékok lógnak!
Fontos az is, a játékokat lehessen feljebb, lejjebb engedni, hogy a baba elérje, meg tudja fogni, ütni hogy mozogjanak!
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, em nagyon értek még ehhez a a témához, decemberre várjuk az első kislányunkat:)
De van hozzá játékhid is, csak az a 2. kepen látható:)
Az én kislányom imádta a játszódzőnyegét. [link]
Egy éve még csak ezt találtam ami lányos volt. Van rajta tükör, rágóka, csörgő és középen egy hatalmas napocska 3 funkcióval: 1, ha megüti vicces hangokat ad ki, 3, rövid ideig zenél ,3, hosszú ideig zenél. mivel sokáig ez az egy játék volt ami érdekelte szerintem nagyon megérte. A napocska külön fel van neki akasztva most is. A szőnyeg része pedig a benti műanyag játszóház alja. Így, most is játszik rajta. Azóta láttam tiny love márkájút aminél, ha lábbal rúg valamit akkor zenél. Én érte a Fisher Prince első zongorám játékot vettem neki, de ha lenne 2. Babám ki szeretném próbálni a tiny love szőnyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!