Melyik budapesti (vagy környéki) magánklinikát javasoljátok?
Nem meddőségi klinikát keresek.
9 hetes vagyok,babát várok.
En a maternityre jarok, bar meg nagyon az elejen vagyok en is.
Korbejartam a temat es a kismillio atolvasott forum es egyeb hozzaszolasok alapjan nekem a matrnity tunt megfelelonek. A robert Karoly joval olcsobb viszont nagyon sok negativ velemeny is vokt igy ketsegek merultek fel bennem.
A telkivel sokaknak az volt a baja, hogy ha szulesnel komplikacio van, akkor innen messze van a sote, ahova a babat szallitani kell. A rose meg megfizethetetlen.
Sziasztok!
Nagyjából minden érdekelne:)
Telkiben eddig nem voltunk személyesen,Róbertben,Maternity-ben igen.
Érdekes,mert én pont a Róbertről olvastam,több + tapasztalatot.Bár nyilván ez orvos függő is?Ki az orvosotok?
Maternity-ben nekem a kád a nem tetsző pont,illetve,hogy több fórumon is olvastam,hogy eleve első szülésnél vágnak,muszáj az ágyon lenni kitolásnál(tudom,ez odébb van még,de ha ennyi pénzt kifizetek szeretném,hogy ha nem lennék behatárolva),illetve majd 2 órát várattak...
Róbertben talán olyan modern a berendezés,de a szülésznő aki körbevezetett nagyon rendes volt,és a szülőszobák is szimpatikusak-természetesek voltak,várni itt is kellett,kb.20 perc csúszás volt.
Szóval minden részlet érdekelne
Én a Telkit javaslom személyes tapasztaltból.
Róbert neklme nem jött be, olyan, mint egy sima állami kórház, talán kissé felújítva, és ezért pénzt kérnek. Akkor inkább egy jó állami kórház magánorvossal.
A Maternity-n még nem voltam, de jót hallottam róla.
6-osnak írnám, hogy tudtommal ez a komplikációs dolog egy városi legenda, amit néhányan terjesztenek. A Telki szülészete fel van készülve komplikáció esetére is. Akkor kell szállítani a kismamát a SOTE-ra, ha koraszülés van, de ebben az esetben ugyebár eleve nem a Telkibe viszik, hanem egyből a SOTE-ra. Ugynúgy sem a Robert, Rose vagy a Maternity-n sincs koraszülésre lehetőség.
A Rose-ról nekem nincsenek jó tapasztalataim, hosszú lenne a lista, és nem az anyagiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!