Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23Hetes kismamik tennétek fel...

23Hetes kismamik tennétek fel képet a pocitokról?

Figyelt kérdés
Hanyadik baba?+kg?fiú vagy lány lessz?

2013. jan. 7. 13:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Telefonról vagyok.majd ha gépközelbe jutok:)))
2013. jan. 7. 18:18
 22/28 anonim ***** válasza:

20-ra. A 10. héten már teljesen egyértelmű volt mindenkinek :) Mos lett 1 éves a legkisebb. 3 és 5 a nagytesók :)

Kérdező, első babával nekem is későn kezdett látszódni, de aztán behozta magát a végére. Első terhességnél még feszesebb a bőr, nehezebben engednek az izmok.

2013. jan. 7. 18:24
 23/28 A kérdező kommentje:
azt észre vettem h nem olyan nyúlós mert mindig szurkál a hasam:)
2013. jan. 7. 18:47
 24/28 anonim ***** válasza:

hű...10 hetesről van képed esetleg :) ??? olyan kivi lennék!!!

kérdező a tiédet is várom majd :)

2013. jan. 7. 18:47
 25/28 anonim ***** válasza:
ja....a hasszurka az ha többedik terhesség is van szerintem :)) az inkább a méhnövekedés :)
2013. jan. 7. 18:48
 26/28 anonim ***** válasza:

Egyébként ezért is van, hogy jellemzően az első terhességgel keletkezik a legtöbb stria (már ha keletkezik egyáltalán), a többinél már nem annyira. Nekem első babával talán félidőnél volt egyértelmű másoknak, hogy babát várok és nem csak felszedtem pár kilót :) És durván éreztem, ahogy feszül a bőröm, akkor nem is úsztam meg csíkok nélkül :(

11 hetes képet találtam :)

[link]

2013. jan. 7. 18:55
 27/28 anonim ***** válasza:

hűű----ez tedd ki tippelősbe :)) szerintem senki nem gondolná h 11 hetes vagy :))

óriási !!!

2013. jan. 7. 18:56
 28/28 anonim ***** válasza:
kérdező,hol van a pocak képed amit igértél?
2013. nov. 10. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!