30-32hetes kismamik! Küldenétek képet a pocitokról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 16:21
1/16 anonim válasza:
32. hét :) 38. héten született a kislányom 3680grammal és 50centivel, teljesen egészségesen. Most 12 hetes, 4650gramm és 60 centi :)
2/16 A kérdező kommentje:
Jó nagy pocid volt akkor.Gratulálok a babádhoz!
2010. jún. 24. 16:30
4/16 anonim válasza:
Amugy en is gratulalok:)
Elozo voltam.
5/16 anonim válasza:
És az utolsó 2 héten nőtt hatalmasat :
:) Jól elterpeszkedett a kisasszony :) Élmény volt cipelni :D Itt már látszik is a fejemen, mennyire élveztem :D Köszi a gratot :)
6/16 anonim válasza:
Nem talalok szavakat, hatalmas:D
7/16 anonim válasza:
Hát ja :D Pedig a 7. hónap végéig nem repedt semmit a hasam, és akkor is már 98 centi volt. Szóval ha nem nő ilyen óriásira, meg is úszom :( Na de mind1, a lényeg, hogy a Pöttöm elfért rendesen :)
8/16 A kérdező kommentje:
Ez szép.Egyébként vissza húzódott már valamennyire a hasadon a bőr?Nekem most még szép,de tuti az utolsó hetekbe nekem is nagyon meg fog ugrani.
2010. jún. 24. 16:44
9/16 anonim válasza:
Áhhh! Még most is tök nagy a hasam :( pedig jövőhéten csütörtökön lesz 3 hónapja, hogy szültem. Húzódik-húzódik, de én azért azt hittem ez gyorsabban megy :( Aztán hogy a repedésekkel milyen... nem egy túl szép látvány. Remélem Te megúszod repedés nélkül! Ritka, de nem lehetetlen :)
10/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem fogom megúszni.Már az egész testemen szét vagyok repedve,a combomnál,a mellemen,a vádlimnál,szóval nincs nagyon rajtam olyan hely,ahol ne lennék szétrepedve.Remélem a hasamon nem lesz,de ha lesz is az se érdekel annyira,a babám a lényeg,érte bármit elviselek.
2010. jún. 24. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!