Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is van így? Egyáltalán...

Más is van így? Egyáltalán nem vagyok nyűgös, sőt! Ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés

annyi szeretet van most bennem, hogy szinte megfojtom a környezetemet vele :) párom szinte már menekül az ilyen kitöréseim elől, ilyenkor mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint, hogy hisztis hárpia legyek :)

ti hogy vagytok? hiszti-gizik, vagy szeretet-rohamosak vagytok? :)

2013. jan. 7. 11:04
 1/9 A kérdező kommentje:
32 hetes terhes vagyok, ez lemaradt :)
2013. jan. 7. 11:06
 2/9 Babeli Zurzavar ***** válasza:
76%
en total normalisan eltem meg a varandossagom, nem hisztiztem, nem nyomtam agyon senkit, nem figyeltem direktben valtozasokra, dolgoztam, es igyekeztem minnel harmonikusabban megelni a 9 honapot, modorossagtol mentesen, ugy ahogy ezer masik aya tette. ilyen lett a fiam is, teljesen kiegyensulyozott, egyszeru kisember:-)
2013. jan. 7. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nálam nagyon hullámszerűen jön.Van,amikor a páromhoz csak úgy odabújok és puszilgatom,de van olyan is,hogy néha tehernek élem meg amikor ő bújik hozzám,(pedig imádom őt),van hogy rengeteget nevetek,de van olyan napom is amikor olyan nyűgös vagyok,hogy nem lehet hozzám szólni és ordítok mindenért,mert olyankor hamar felhúzom magam.És nagyon könnyen elsírom magam mindenért ami elér a szívemig.Pl:ha látok egy szomorú jelenetet a tv-ben meg ilyenek. :) Tiszta hülye vagyok a hormonoktól :)

22+6 hkm

2013. jan. 7. 12:17
 4/9 A kérdező kommentje:

ez a sírás nálam is van :) bármin-bármikor... sokkal érzékenyebb vagyok mint voltam. mióta együtt vagyunk soha nem látott sírni, csak most a terhesség alatt :) nagyon "kemény csaj" voltam :D ennek már nyoma sincs :)

amúgy olyan boldog vagyok, egész nap vigyorgok, és kinevetem magam, ha valami miatt eltörik a mécses... párom is csak nevet ilyenkor, persze megölelget és megnyugtat :)

2013. jan. 7. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit bebeszelos fajta??? :D
2013. jan. 7. 14:36
 6/9 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ, csöppet sem :D
2013. jan. 7. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:

hahahah :D

Gratulálok :)))

Ès egyél soooook csokit a szeretethiányosságra,az talán segít :D ;)

Minden jót ;)

2013. jan. 7. 17:31
 8/9 A kérdező kommentje:
nem szeretem a csokit :) de azért köszönöm a tippet :)
2013. jan. 7. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
:D akkor marad APA nyaggatása :D szia
2013. jan. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!