Rettegek?! Folyton erre gondolok.
Figyelt kérdés
Folyton arra gondolok, hogy rátekeredik a zsinór a bab nyakára, és meghal.
Hogy lehet elkerülni?
2013. jan. 6. 18:17
11/15 anonim válasza:
Na én tudom milyen mikor a nyakán van az én lányomnak többször is rá volt tekeredve úgy, hogy a huszonvalahányadik héttől nem is tudott mocorogni, forogni, a jobb bordám alatt "fogtam" a fejét végig. Ezt látták az UH-n, neked is látnák, ettől a gyereknek SEMMI baja nem lesz! Max, nem forog körbe. Jóval előbb, több mint kettő héttel, megcsászároztak nehogy meginduljon a szülés. Minden rendben volt, szerdán lesz 5 éves:-) Most jön a kis öcsi na Ő pörög-forog, ha így folytatja, neki is rajta lesz a végére....ezen ne izgulj! 30 hkm
12/15 anonim válasza:
nyugi, a lányom nyakán 2x volt megtekerve a köldökzsinor és bár vákummal de megszületett. mivel nem tüdővel lélegeznek a pociban ezért nem kell aggódni, hogy fulladozik a babád. Nekünk annyi hátrányunk van az életben, hogy a lányom nem hajlandó szoros nyakú dolgokat hordani, télen is hasig le van huzva a kabátja, sálról szó sem lehet, garbót leordítja magról és semmilyen gombos pattentos nyakú pulit nem hajlandó felvenni. csecsemőként piszok gyorsan kellett öltöztetnem mert különben volt ordítás a pulóvereknél. Most újra terhes vagyok, de próbálok nem ilyesmire gondolni, csak jó dolgokra pl milyen lesz a neme, milyen lesz az arca, milyen lesz az egész szülés újra... nyugalom és szép szülést, egészséges babát neked
13/15 A kérdező kommentje:
Eddig még nem szóltak hogy rajt lenne. Pénteken voltam 4D-n, ott sem mondták.
2013. jan. 6. 19:17
14/15 anonim válasza:
Ne agyalj ilyeneken a legtöbb babának a nyakára tekeredik a köldökzsinór. Nálunk csak szülésnél derült ki és nem volt semmi probléma.
Elkerülni nem lehet.
5 hós kisfiú anyukája.
15/15 anonim válasza:
Én csak megnyugtatásnak írom,hogy a kislányomnak már a 24. heti ultrahangon rajta volt a köldögzsinor a nyakán. Végig rajta maradt és természetes úton,mindenféle bevatkozás nélkül született meg.Szóval nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!